2 Mart 2013 Cumartesi

NeoBux Hakkında Herşey


NeoBux (Tıkla Kazan Sitelerin Kralı)


     NeoBux nedir : PTC (Peer to Click) Türkçesi "Tıkla Kazan" sitelerin en sağlamı NeoBux'tur (en sağlamı çünkü ödemeyi anlık yapıyor)


     Neobux nasıl işler : Reklamlara tıklayıp para kazanıyoruz. Nasıl reklamlara tıklayacağımıza yazının devamında resimli anlatım olarak değineceğiz. Özetlemek gerekirse günlük standart reklam adeti ve gün içinde extradan çıkan reklamlara tıklayıp ufak ufak paralar kazanıyoruz fakat bize asıl para kazandıran unsur kısaca REF dediğimiz kiracılarımız. İki çeşit REF var bir tanesi sizin tavsiyeniz ile siteye üye olan "DİREKT REF"ler. diğeri ise belli bir ücret karşılığı kiraladığımız "KİRALIK REF"ler.

     Öncelikle şunu unutmamanız lazım, bir süre bu işe para kazanma gözüyle değil bir oyun gözüyle bakmalısınız aksi takdirde tam para kazanma kıvamına geldiğiniz anda sıkılıp bırakabilirsiniz, çünkü sıfırdan kazanç sağlamak için sabırlı olmanız gerekiyor. Tabi isterseniz siteye yatırım yapıp hemen kazanmaya başlayabilirsiniz, seçim sizin.

     Nasıl üye olunur : Öncelikle NeoBux'a üye olmak için tıklayın.



  1. NeoBux sitesinin sağ üst kısmında "REGISTER" yazısına tıkladık ve kayıt formumuz açıldı. Sırayla formu dolduralım.
  2. Username : Hem siteye girişte kullanacağınız hem de sitenin forumunda görünecek bir lakap yazmalısınız. Yani kullanıcı adı.
  3. Password : Password ve Password Confirmation kısmına şifremizi yazıyoruz. (iki kutucuğa da aynı şifreyi yazın) (Güvenliğiniz için kolay tahmin edilebilir bir şifre yazmayın ileriki zamanlarda gerçekten iyi para kazandığınız bir sistem olacak NeoBux)
  4. Email : Bu alana kullandığınız mail adresinizi yazın.
  5. Payza / Paypal E-Mail : Kazandığınız paraları çekebilmek için bir Payza veya Paypal hesabı gerekiyor eğer henüz Paypal hesabınız yoksa buraya en sık kullandığınız mail adresinizi yazın. Paypal'da hesap açarken de aynı mail adresinizi kullanın tabiki. Paypal nedir nasıl hesap açılır ona ileriki yazılarımızda değineceğiz.
  6. Birth Year : Doğum yılınızı yazın.
  7. Verification Code : Buranın sağındaki kutucukta yazan karakterleri yazmalısınız.
  8. Son olarak yanında I declare .... olarak devam eden alttaki kutucuğu işaretleyin ve "continue" butonuna tıklıyoruz.
  1. Üyeliğinizi aktifleştirmek için E-Mail adresinize bir mail gelmesi gerekiyor o maili açın ve içindeki aktivasyon kodunu ilgili kutucuğa yapıştırın doğrulama kodunu da girdikten sonra "FINISH REGISTRATION" diyerek üyeliğimizi tamamlıyoruz.

     NeoBux'a Giriş : NeoBux'a üye olduk, şimdi sıra geldi giriş yapıp reklamlarımıza tıklamaya başlamaya.

  1.  Üyeliğimizi tamamladık sağ üst kısımdan "LOGIN" e tıklayarak giriş ekranına geldik.
  2. "Username" kısmına kullanıcı adımızı yazıyoruz.
  3. "Password" kısmına şifremizi yazıyoruz.
  4. Burası önemli ! "Seondary Password" kısmını boş bırakmalısınız çünkü üye olurken extra güvenlik için ikinci bir şifre belirlemedik. Eğer boş bırakmazsanız giriş yapamazsınız.
     Giriş yaptıysak üst kısımdan "View Advertisements"e tıklayıp reklam ekranımıza geliyoruz.
  1. Alttaki turuncu renkli reklamlar bizim her gün aksatmadan tıklamamız gereken standart reklamlarımız. Bu reklamlar fazla para kazandırmamasına rağmen önemi büyük, buna yazımızın devamında değineceğiz. Fakat unutmayın aksatmadan tıklamamız gerekenler bu turuncu reklamlar.
  2. Turuncu reklam dışındaki reklamlar extradan bize sunuluyor, gelir olarak pek katkısı olmasada bu extra reklamlara da tıklamanızda fayda var. Ayrıca arasıra görünen ve kaybolan daha fazla kazanç veren mavi ve yeşil renkli reklamlarda var ama onlar nadir ortaya çıkıyor.
  3. Bir reklama tıkladığımızda üstünde kırmızı bir nokta çıkıyor o noktaya da tıklarsanız reklam ekranı açılıyor. (Bunu neden yapmışlar diye merak ediyorsanız güvenlik için ve hileli tıklamaları önlemek için yapmışlar o yüzden noktanın üzerine tıklamanız gerekiyor)

     Reklamımıza tıkladık yeni açılan pencerenin altında sarı bir şerit dolmaya başlıyor o şeritin dolmasını bekleyin. Dolduktan sonra NeoBux reklamı izlediğinizi onaylıyor ve sayfanın üstünde "Close" butonu beliriyor. O butona tıkladığınızda sayfa kapanıyor. :) ilk paramızı kazandık. Diğer reklamlara da aynısını uyguluyoruz.

     Sakın 0,001 kuruş ile para mı kazanılırmış demeyin, yazının başında da dediğim gibi bize asıl parayı "REF"ler kazandırıyor, ayrıca "ADPrize" denilen ve her tıklama sonunda bize 3 katılım hakkı verilen piyango özelliği de mevcut. O yüzden hiçbir reklamı atlamamanızı tavsiye ederim.

     NeoBux'a kayıt olmayı ve kabaca nasıl para kazanacağımızı öğrendik. Şimdi geldi işin inceliklerine ve kazancımızı arttırmaya...

NeoBux Hakkındaki Tüm Makalelerimiz :


NeoBux Hakkında Herşey

NeoBux - Detaylar - İstatistikler 

NeoBux - Üyelik Çeşitleri ve Avantajları

NeoBux - AdPrize Nedir ?

NeoBux - Offers (Teklifler) Nedir ?

56 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Hocam merhaba, sitenize tesadüfen rastladım. Neobux'a üye oldum ve dediklerinizi uyguladım. Reklamlara tıkladım ve şu an yarını bekleyeceğim sanırım. Sormak istediğim şey, ref kiralamayı anlatmamışsınız, onu nasıl yapacağız? Kiralama ücreti ne kadardır ve bu kiraladığımız refler bot tarzı şeyler midir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ref kiralamayı atlamışım sanırım videolu anlatım hazırlayabilirim.

      Her gün reklamlarınızı düzenli tıklayın ve Adprize şansınızı deneyin. En az 0.60$ birikmesini bekleyin 3 ref kiralayabilirsiniz böylece. Tek ref fiyatı 0.20$ fakat en az 3 ref kiralayabiliyorsunuz. Bol kazançlar.

      Sil
    2. Anladım hocam, birikmesini bekleyeyim o zaman. Videolu anlatım da hazırlarsanız çok makbule geçer size zahmet. Teşekkür ederim.

      Sil
  3. Hocam merhaba ben 14 yaşındayım ve bu şekilde doğum tarihimi doğru vererek neobuxa kayıt olabildim . Ama Payza ve Paypal 18 yaş sınırı koymuş yaşı tutan bi yakınımın paypalını versem para oraya yatarmı sıkıntı olur mu ? şimdiden teşekürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Okan.

      Soyismi aynı olan bir yakınınızın PayPal'ını kullanırsanız problem olmaz büyük ihtimalle.

      Sil
    2. saolun bu içimi çok rahatlattı :D

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Okan soruyu silmişsin fakat ben yinede yanıtlayayım.

      O bahsettiğin maksimum çekim ücreti değil minumum çekim ücreti. Yani hesabında 1000$ varsa bile tek seferde çekebilirsin sorun olmaz.

      Sil
    2. çok saolun aslında silmemin nedeni konuyu işlediğiniz yere yazmamdı :)

      Sil
  5. merhaba hocam bir sorum daha olacak ben personal ayarlarından 2. bir şifre koymak için girdim herşeyi yaptım onaylamak için şifremi de yazdım ama birden sorun başka bir yerden çıktı Kayıt kimliğim OkanErseven'di bu şekilde kayıt oldum ama şimdi sorunlar başladı şöyle yazıyor ''Your NETELLER Account ID must have 12 digits and begin with "45" bu yazı yüzünden malesef ayarlarımda herhangi birşeyi değiştiremiyorum

    YanıtlaSil
  6. NETELLER diye PayPal benzeri bir para çekme sistemi var acaba ikinci şifre yazarken yanlışlıkla burayı da doldurmuş olabilir misin ? Yazan hata mesajı şu şekilde. "NETELLER hesap numaranız en az 12 haneli olmalı ve 45 ile başlamalı" diyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saolun hocam valla her derde devasınız ya :)

      Sil
  7. her tık bize sanırım 1 cent kazandırıyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır standart üyelere 1 cent kazandırmıyor Golden üyelere her gün 9 adet 1 centlik turuncu reklam çıkıyor. 1 cent = 0.01 $

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. hocam sizin yardımlarınızla bugün 3 tane referans aldım :) fakat 2 tanesi hiç tıklamadı 1 tanesi 4 tık yaptı şimdi 2 sorum var tembel olanları nasıl takas yapabilirim başka referansla ? ve de direk referans tablosunun üst bölümünde '' apply save disable '' yazıları üstlerindede bir doğru parçası var o doğru parçasının üstünde noktalar var onları oynatarak ayar yapılıyor galiba ne işe yarıyor tam olarak ? şimdiden teşekürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reflerin hergün tıklamasını bekleyemeyiz. 3-4 gün hiç tıklamayanları değiştirebilirsin. 2 hafta hiç tıklamazsa ücretsiz yenisi ile değişiyor ama o epey zarar.

      Reflerin kutucuklarını işaretleyip en alta gel açılır menüden reycle yapınca değişir fakat değiştirme ücreti var.

      O bahsettiğin doğru parçasının bir fonksiyonu yok, sadece refleri daha iyi takip edebilmen için renklendiriyor. Böylece kar eden zarar eden refleri kolayca anlayabiliyorsun.

      Sil
    2. refler sayesinde kazanacağımızı söylemişsiniz başta oyun olarak görün demişsiniz 600 e kadar öyle yaptım fakat 3 refimde 0 tıklama bu bana birşey kazandırıcak gibi durmuyor hiç hepsini değiştirdim şimdi bakalım ne olacak

      Sil
  10. Refler için ümidi kesme henüz erken. Yalnız ben o lafı sadece NeoBux adına değil genel olarak PTC siteleri için yazmıştım. Ben dahil çoğu kimse NeoBux'un ref performansından memnun değil. Ben ProBux'un reflerinden çok daha iyi kazanıyorum mesela. Ama NeoBux'ta adprize olayı da olduğu için refin yoksa bile kazandırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki ben de hem probux hemde neobux yapsam yine aynı şekilde soyadım tutan bir reşitin paypalı veya payzası olur değil mi ?

      Sil
    2. Olur tabi. Aynı sitede iki üyelik açmadığın sürece sorun yok. Örneğin 2 tane NeoBux hesabını aynı anda yürütemezsin. Onun dışında farklı farklı sitelere üye olabilir kazancını katlayabilirsin.

      Sil
    3. probuxtada yardımcı olursunuz değil mi :)

      Sil
    4. Yardımcı oluyorum hepsinde mantık aynı zaten.

      Sil
    5. tamam neobuxta referanslarımın durumu az çok düzeldi ama şu ana kadar 5 referans değiştirdim her biri de 4 tıklama da kalıyor nedeni ne bunun ? veya şans mı vede her referans kaç cent veriyor

      Sil
    6. Sadece turuncu reklamlar kazandırır o da standart üyelerde 4 golden üyelerde 9 tane oluyor günlük.

      Turuncu reklamların tanesi 0,005 kazandırır. Yani 1 RR 4 tıklama yapsa sana günde 0.02 kazandırır 10 gün tıklasa masrafını çıkarır geri kalanı kar demektir.

      Ayrıca NeoBux'taki kiralık refler bot yani gerçek insan değiller o yüzden fazla beklentin olmasın.

      Sil
    7. herhangi bir arkadaşım referansım olsa bile günlük en fazla 0.02 kazandırabilir bana yani

      Sil
    8. Direkt Ref'den bahsediyorsan Golden üyelik alman lazım kazandırması için.

      Benim bahsettiğim kiralık refler.

      Sil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Problemi çözdüm teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serhat bey çözmüşsünüz fakat bilmeyen arkadaşlar için tekrar edeyim. NeoBux'ta Server Time ve Local Time diye iki ayrı zaman dilimi var. Server Time NeoBux'un kendi saat dilimi Local Time ise bizim yani Türkiye'nin saat dilimi.

      Bizim Local Time gece 00:00 iken NeoBux'un 07:00'ye denk geliyor yani 7 saat geriden geldiğimiz için uyuşmuyor saatler. Siz dün her zamanki tıkladığınız saatten farklı bir zamanda tıklamışsınız ve iki günün tıklaması üst üste binmiş o yüzden tıklamamışsınız gibi görünmüş. NeoBux'ta her gün aynı saatlerde Turuncu reklamlara tıklamaya özen gösterin. Diğer reklamlara gün içinde her hangi bir saatte tıklayabilirsiniz onlar fark etmiyor.

      Sil
    2. Tekrar açıklaman için teşekkürler...

      Sil
  13. Mesut kardeş, senden bir konuda daha bilgi almak istiyorum. Neobux golden üyelikte kiralık ref alımlarını nasıl yapmak gerekir adet ve zaman olarak ? Bir de ref uzatmaları ne kadar olursa daha çok kazanırız yani 60-90-180-240 gibi..
    Şahsi önerilerini bekliyorum...

    YanıtlaSil
  14. Golden üyeliklerde ref kiralamak biraz uğraştırıyor. Ayarladığınız saat içinde ref kiralayabiliyorsunuz, neyse bunu biliyorsunuzdur zaten.

    Şahsi deneyimim Golden üyelikte RR tıklarının pek memnun etmediği. Standart üyeyken RR tıkları daha iyi seviyedeydi ben Golden üyelikte kar edemedim ama neobux forumunda gördüğüm kadarıyla kar edenler var. Onlar nasıl bir ref stratejisi izledi bilmiyorum. Fakat benim tavsiyem DR edinmeden Golden olmayın. Aktif tıklayan 15-20 adet DR sahibi olduktan sonra Golden üyelik alınız. Böylece en kötü ihtimal zarar etmemiş olursunuz.

    NeoBux'tan çok iyi paralar kazananlar hep Ultimate üye olup 4000 RR'ye sahip olanlar. Tabi onlarda ilk yıl yatırımlarının masrafını çıkartıyor ondan sonra kâra geçiyorlar.

    YanıtlaSil
  15. Mesut bey; Bilgilendirme açısından yazıyorum..Trbux min ödeme 2 $ devam ediyor. Günlük max çekim limiti 50 $ ile sınırlandırılmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeniden 2$'a çekmiş demekki admin ödeme limitini.

      Bilgilendirme için teşekürler.

      Sil
  16. Mesut Bey merhaba;
    Neobux ta DR belli bir süre tıklama yapmazlar ise sistemden çıkarılıyor mu Bu konuda bilgi rica ediyorum. DR leri nasıl kendimde tutabilirim nasıl işlem yapmam gerekir. Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Evet 60 veya 90 gündü sanırım tam hatırlamıyorum onca gün boyunca hiç tık yapmazlarsa DR'leriniz otomatik olarak silinmekte.

      Elde tutmanın bir yöntemi yok maalesef. Zaten 60 gün tıklamayan DR muhtemelen NeoBux'u tamamen terk etmiştir. :)

      Sil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. MERHABA MESUT BEY..BEN NEOBUX'DA YAKLAŞIK 15 GÜNDÜR STANDARD ÜYEYİM,FAKAT İŞLEYİŞİNİ HENÜZ TAM ÇÖZEMEDİM..MESELA,GOLDEN ÜYE OLUP 3000 REF KİRALASAK, İSTER NEOBUX'TA ZAMANLA BİRİKTİRDİĞİMİZ 690 USD (Kİ BU DA 2-3 SENEYİ BULUR SANIIM) İLE İSTERSE PAYPAL İLE ÖDEYEREK.BU REFLERİN 1/3'İ YANİ 1000 TANESİ TIKLASA HERGÜN,GÜNDE 40 ,AYDA İSE 1200 USD EDER..AUTOPAY MASRAFI 400 USD,RECYCLE MASRAFI 250 TL TUTSA,NASIL KAR EDİCEZ Kİ O ZAMAN? ARTI HER AY 600 USD (YAKLAŞIK 1500 TL) VERİP NE YAPACAĞI.NE KADAR TIKLAYACAĞI BELLİ OLMAYAN REFLERLE YENİ BİR AYA,YENİ RİSKLERE GİRMEK PEK AKILLICA GÖRÜNMÜYOR..NE DERSİNİZ? BEN Mİ YANLIŞ HESAPLIYORUM YOKSA? GOLDEN ÜYELİK İLE 3000 REF'İN AYLIK KAZANCI VE MASRAFI NE OLUR SİZCE? AYRICA GOLDEN ÜYELERİN REF KİRALAMASI DA ZOR SANIRIM,DEĞİL Mİ? BU KONULARDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜR EDERİM..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Merve hanım. Aslında iyi bir analiz yapmışsınız, Golden üyelikle maksimum 2000 RR kiralayabiliyorsunuz.

      Aslında banarsanız NeoBux'ta para kazananların neredeyse hepsi Ultimate üye. Golden üyelik ile kâr edene pek rastlamadım, kâr edilse de hatırı sayılır bir para olmayacaktır.

      Ultimate üyelik ve 4000 RR için ise oldukça yüklü bir yatırım gerekiyor. Ben şahsen o kadar yatırım yapma imkanı bulamadığım için işin detayına inmedim ve daha kanaatkar ilerliyorum. Golden üyelik ve DR kârları ile hesabımı yönetiyorum. Bu konuda size detaylı yardımcı olamayacağım. NeoBux'un kendi forumuna sorarsanız daha net yanıt verenler olacaktır.

      Sil
    2. ÖNCELİKLE DR KAYBETME RİSKİNİ DE GÖZE ALARAK BANA SAMİMİ CEVAPLAR VERDİĞİNİZ,EN AZINDAN BİLDİĞİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ VE BLOGGER.COM'DAN BLOG SAHİBİ OLMAMA VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM MESUT BEY..
      DİĞER MEVZUYA GELİNCE; BİR NUMARA PTC SİTESİ DENİLEN NEOBUX'DAN BİLE HATIRISAYILIR PARA KAZANABİLMEK ÇOK UZUN BİR UGRAŞ,ZAMAN YA DA YÜKLÜ BİR YATIRIM GEREKTİYORSA DİĞER PTC'LERE HİÇ BAKMAMAK LAZIM ANLAŞILAN..YAKLAŞIK 5 AYDIR ONLINE PARA KAZANMA İŞLERİYLE UĞRAŞAN BİRİ OLARAK GÖZLEMLEDİĞİM ŞU K,İNTERNETTEN PARA KAZANMAK HİÇ TE KOLAY DEĞİL.TASK İLE,OFFER İLE,MAKALE YAZMAKLA,ANKET DOLDURMAKLA,,BITCOIN KAZANMAKLA,MAİL OKUMAKLA,SİTELERE ÜYE OLMAKLA,VİDEO İZLEMEKLE,YÜKLÜ YATIRIM VEYA SÜREKLİ AKTİF DR SAHİBİ OLMADAN PTC SİTELERİYLE UĞRAŞMAK ZAMAN KAYBI GİBİ..NTERNETTEN PARA KAZABİLMENİN EN KESTİRME,RİSKSİZ YOLU,AFFILIATE MARKETING GİBİ GÖRÜNÜYOR..BUNUN İÇİN DE YA SİZİN GİBİ SİTE,BLOG AÇMAK,YA DA FORUMLARDA,SOSYAL MEDYADA İYİ ÇALIŞMAK LAZIM ANLAŞILAN..KİMSEYİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAK,UMUTLARI KIRMAK İSTEMEM AMA,BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM..FARKLI DÜŞÜNÜNLER VARSA,FİKİRLERİNİ,YÖNTEMLERİNİ,İYİ PARA GETİREN SİTELERİ BURADA PAYLAŞSINLAR Kİ HERKES FAYDALANSIN,DEĞİL Mİ? BEN DE BUNDAN SONRA PARA KAZANDIRDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM ÖZELLİKLE YENİ,PEK BİLİNMEYEN SİTELERİ BURDAN PAYLAŞMAK İSTİYORUM MESUT BEY, İZNİNİZ OLURSA..AYRICA İNGİLİZCE KONUSUNDA DA HERKESE YARDIMCI OLABİLİRİM..

      Sil
    3. Değerli görüşleriniz için teşekkürler. Kendi menfaatim uğruna takipçileri zarara uğratma veya tecrübe etmediğim konularda yanlış yönlendirme yapmayı doğru bulmuyorum o yüzden yatırım tavsiyesi yapmaktan kaçınıyorum.

      Haklısınız internetten para kazanmak oldukça zor eskiden daha yüklü meblağlar kazanılabiliyordu fakat o zamanlarda parayı çek olarak gönderdikleri için bozdurmak zordu, şimdi ise öyle bir sorun yok. Ben sanırım bu işte biraz kanaâtkarım. Günde 1-2 $ lık bir kazanç bile bana yetiyor diyebilirim.

      Affilate Marketing ve benzeri yöntemler üzerine şimdilik çok eğilemedim ama bu işi yapan kişi sayısı oldukça çok olduğu için biraz hevesim kırıldı o konuda. Şimdilerde Youtube ve Google Adsense reklamları üzerine eğilmeyi düşünüyorum.

      Şu günde en iyi kazandıran siteler Trafficmonsoon ve Yandex Toloka görevleri. PTC olarak NeoBux ve Clixsense her ne kadar kazancı az olsa da sağlam siteler olduğu için vazgeçilmez.

      Bloğumuzda yazarlık yapmak, görüş ve deneyimlerinizi diğer takipçilerle paylaşmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. (Hazırladığınız makalelerde tanıtımını yaptığınız sitenin linkini paylaşabilirsiniz)...

      Sil
  21. TEŞEKKÜR EDERİM..İLETİŞİM SAYFANIZDAN SİZE ULAŞAMADIM NEDENSE.BLOGUNUZDA YAZARLIK YAPMAK KONUSUNDA DAHA DETAYLI BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İletişim sayfasından direkt bana Email gönderilebiliyor oradan ulaşabilirsiniz ya da face sayfamızdan.

      Örneğin yeni bir PTC sitesi açıldı bunun incelemesini yapabilirsiniz. (makaleler en az 150 kelimeden oluşmalı)

      Ya da bloğumuzda eksik olan konularda makaleler yazabilirsiniz. (Affilate Marketing, Adsense kazancı, Anket siteleri, vs.. vs..)

      Sil
  22. İLETİŞİM SAYFANIZDAKİ AD,E-MAIL ADRESİ ..GİBİ BİLGİLERİN GİRİLMESİ GEREKEN YERLERE YAZILAMIYOR..SİTENİZDE BİR SORUN VAR GALİBA..E-MAIL ADRESİNİZİ VERİRSENİZ MAIL ATABİLİRİM TEKLİFİNİZ KONUSUNDA..SORACAKLARIM DA VAR AYRICA..BENİM MAIL ADRESİM İSE :
    bahardagemileriyakmak@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Mesut Abi neobux da ref gelirleri ay sonu mu yansıyor hesaba acaba :?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır anında yansır. Ama direkt reflerden bahsediyorsan standart üyelere direkt ref geliri çok çok az verir.

      Sil
  24. Yok abi ben 3 ref aldım 0.60 cent e tıklamaları gösteriyor ama ref gelir inde kazançları göstermiyor

    YanıtlaSil
  25. Abi Tekrar ben kusura bakma ama bir sorum daha olcak BU son gerçekten özür dilerim...

    Abi neobux ta kiraladığım 3 ref 7 günde toplam 36 tıkladı her biri 12 tık yaptı eşit gitti tıklama nasıl sence ay sonuna 0.60 geri çıkar mı bana ..

    Cevabın İçin Şimdiden Teşekkürler

    YanıtlaSil
  26. Her yerden reklamlar fışkıran reklam dolu sitelerden sıkıldınızmı ? Gerçek türk pornoları ararken sürekli türk diye yabancı video veren siteleremi denk geliyorsunuz.. Artık temiz reklamsız site aramanıza hiç gerek yok tamda aradığınız gibi turk adult videoları sunan sitemiz sakirabi.com

    Eğer sitemize giremiyorsanız ücretsiz bir VPN zenmate kurup tarayıcınıza sorunsuzca girebilirsiniz...

    =====> sakirabi.com


    sitemiz =====> sakirabi.com


    turk pornolar =====> sakirabi.com



    turk ifşalar =====> sakirabi.com



    turk amator seks =====> sakirabi.com



    gizli cekim videolar =====> sakirabi.com



    aldatma videolar =====> sakirabi.com



    eşini başka erkeklere siktirenler =====> sakirabi.com



    liseli kız videoları =====> sakirabi.com



    üniversiteli seks yapan kızlar =====> sakirabi.com


    sakirabi com

    YanıtlaSil
  27. merhabalar benim hesabım askıya alınmıs nasıl duzeltebiliriz sıze nasıl ulasabilirz yada

    YanıtlaSil
  28. neden askıya alındıgınıda blmiyorum ilk defa üye olmustum 3.45 dolar olmustu sabaah kaltı girmek icin ama hesabıma ulasamadım bana yardımcı olabilicek birileri varmi acaba kullanmayı bılmdedıgım icin biryerde hatamı yaptım nasıl duzeltilir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. PTC işlerini bırakalı uzun zaman oldu fakat son zamanlarda neobux bile sudan sebeplerle hesapları bloke ediyor diye duydum. Benim hesabımı da 15 gün girmedim diye silmişti. Yapabilecek bir şey yok maalesef. Açacaklarını sanmıyorum.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!