25 Eylül 2012 Salı

Offers (Teklifler) Nedir ?


     Üye olmadıysanız öncelikle NeoBux'a üye olmak için tıklayın.

NeoBux nedir nasıl üye olunur. ?

     NeoBux'ta üst menüde "Offers" adı altında bir menü görüyorsunuz bu menünün ne işe yaradığını çözemediyseniz açıklayayım. Bu menü kısaca NeoBux'ta normal reklam tıklamaları harici extra kazançlar elde edebileceğiniz "Offers" (Teklifler) özelliğidir. Teklifler üçe ayrılıyor. NeoPoints, NeoCoins ve Mini Jobs.


  • NeoPoints Teklifleri
  • NeoCoins Teklifleri
  • Mini Jobs (Küçük İşler)
     Bu üç çeşit offers'i de ayrı ayrı inceleyelim.


NeoPoints Teklifleri :

     Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz üzere NeoPoints'ler direkt olarak paraya çevirip kullanabileceğimiz puan özelliğinde değiller. Peki ne işe yarıyorlar derseniz recycle yapmaya (recycle yapmak tıklama performansını beğenmediğiniz refi yenisi ile değiştirmek demektir.) veya kira süresi azalan reflerinizin kirasını uzatmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca azmeder ve 30.000 NeoPoints biriktirebilirseniz puanlarınızla 1 yıllık Golden Üyelik'de satın alabilirsiniz. Golden üyeliğin 90$ değerinde olduğunu düşünürsek Golden Üyelik için NeoPoints biriktirmek gayet güzel bir strateji olur.

     Nasıl NeoPoints biriktirebilirim derseniz Offers'deki NeoPoints Tekliflerinden ve tıkladığınız her reklam başına 1 NeoPoints kazanabiliyorsunuz.





NeoCoins Teklifleri :

     NeoCoins'ler ise NeoPoints'lerin aksine belli bir miktara ulaşınca paraya çevirilebiliyor. NeoCoins kazanmak için bazen bir siteye üye olmanız isteniyor bazen bir oyunu indirip oynamanız veya anket doldurmanız gerekiyor. Yüksek miktarda NeoCoins veren tekliflerde ise genelde bir alışveriş sitesine üye olup oradan ilk alışverişinizi yapmanız şartı koşuluyor. Kazandığınız NeoCoins'ler genelde 1 ay sonra hesabınıza işleniyor. Kazandığınız ve askıda bekleyen NeoCoins'lerinizi istatistik ekranınızdan görebilirsiniz.

     Kaç NeoCoins kaç dolar eder orantı listesi şu şekilde :

5,000 NeoCoins = $1.0 her 1000 NeoCoins için = $5
10,000 NeoCoins = $1.1 her 1000 NeoCoins için = $11
20,000 NeoCoins = $1.2 her 1000 NeoCoins için = $24
30,000 NeoCoins = $1.3 her 1000 NeoCoins için = $39b
40,000 NeoCoins = $1.4 her 1000 NeoCoins için = $56
60,000 NeoCoins = $1.5 her 1000 NeoCoins için = $90
80,000 NeoCoins = $1.6 her 1000 NeoCoins için = $128
100,000 NeoCoins = $1.7 her 1000 NeoCoins için = $170




Mini Jobs'lar :

     Mini Jobs'lar hemen hemen hergün güncelleniyor, eğer az buçuk ingilizceniz varsa ve kopyala yapıştır işlemlerinden sıkılmıyorsanız reklam tıklama haricinde güzel gelir elde bilirsiniz. Ama dediğim gibi görevleri anlayıp yapabilmeniz için biraz ingilizce bilginiz olması şart.

     Mini Jobs sekmesine girdiğinizde her görevin solundaki yeşil kutucukta görev başına kaç cent ödül verdiği ve altındaki rakam ise görev sayısını gösteriyor. Görevler üyeler tarafından kapışılıp yapıldığı için görev adeti hızla tükeniyor, o yüzden kolay anlaşılır bir görev yakaladığınızda acele edin.

     Fakat görevleri tam yerine getirmesemde olur kafadan sallarım diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, çünkü kontrol mekanizması cevaplarınızı inceliyor ve yanlış yaptığınızda doğruluk oranınız düşüyor. Çok fazla yanlış yaparsanız o görevden diskalifiye ediliyorsunuz. O yüzden mümkün olduğunca doğru cevaplar vermeye gayret edin.

     Görevlerden örnek verecek olursak bazen sizden bir şirketin resmi web sitesini Google sonuçları içinden bulup adres çubuğuna yapıştırmanız  isteniyor veya CD kapağı resimlerine bakarak o albümde kaç şarkı olduğunu soruyor. Bir şirketin yöneticilerini bulup isimlerini kutucuğa yazmanız da istenebiliyor bu saydığım görevler en sık karşılaştıklarım olduğu için yazdım. Farklı farklı görevler verilebiliyor ve dediğim gibi iyi kazanç elde edebiliyorsunuz Mini Jobs'lardan yeterki sıkılmadan devam edin.

NeoBux Hakkındaki Tüm Makalelerimiz :

NeoBux Hakkında Herşey

NeoBux - Detaylar - İstatistikler 

NeoBux - Üyelik Çeşitleri ve Avantajları

NeoBux - AdPrize Nedir ?

NeoBux - Offers (Teklifler) Nedir ?

3 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Hocam merhaba, bir konuda daha takıldım sormak istedim. Jobs offers'ta 8 cent'lik bir görev var. Biraz İngilizcem var, Add Bookmarklet diye bir kısım var. Tıklayın ve sürükleyin diyor. Ama o kısım çalışmıyor. Bilgin var mı nasıl yapıldığı hakkında önceden rastladın mı böyle bir göreve?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba.

    Evet o görev biraz karışık yapıda. Kolay yapılabilir bir görev fakat 1 tane yapma hakkınız var, 1 taneden sonra izin vermiyor devam etmenize.

    Kısaca anlatacak olursam o bookmarklet kısayolunu favorilerinize ekleyin.

    Önce görev içindeki "Click this to start" adlı turuncu butona tıklayın (birşey olmayacak) sonra "Bing.com" adlı mavi butona tıklayın.

    Arama motoru açılacak orada istenilen youtube videosunu bulun. (eğer yoksa bing'in arama satırına NJOY Presents ..... diye devam eden videonun adını yazarak aratın ben öyle yaptım buldu)

    Videoya girin ve video oynamaya başladığında favorilerinize eklediğiniz "Bookmarklet" linkine tıklayın. Geri sayım başlayacak geri sayım bittiğinde görev ekranınıza dönün ve soruları yanıtlayıp "Submit & Continue" tuşuna basarak görevi tamamlayın.

    Eksik ya da yanlış birşey yapmadıysanız görev başarı ile yapılmış olacak. Eğer yapamazsanız yine yardımcı olurum.

    Bu arada bu görev İnternet Explorer'de çalışmıyor Firefox veya Chrome kullanarak yapın.

    YanıtlaSil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!