7 Eylül 2012 Cuma

NeoBux - Detaylar - İstatistikler



     Üye olmadıysanız öncelikle NeoBux'a üye olmak için tıklayın.

NeoBux nedir nasıl üye olunur. ?

     Evet arkadaşlar önceki yazımızda nasıl üye olacağımızı öğrendik ve kabaca reklamlara nasıl tıklayacağımızı gördük. Şimdi biraz daha detaya inelim.

     Gerçi NeoBux'un kendi içinde forumu var ve forumda Türkçe kategorisi'de mevcut. Orada bilmek istediğiniz şeyler hakkında bilgi paylaşımı  yapılıyor ama yinede biz burada bilgileri biraz daha derli toplu hale getirelim. Yinede foruma göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Büyük paralar kazanan üyeler tecrübelerini aktarıyorlar.


  • Nickiniz : Üstteki nickinize tıklarsanız kazançlarınız hakkında özet gösteren bir sayfa açılır.

  • Kiralık REF Ekranı : Nickinizin yanındaki para miktarının hemen sağında bulunan kafasında baget olan işçi simgesi ise sizin kiraladığınız Kiralık REF'lerini inceleyi düzenleyebileceğiniz ekran

  • İstatistik Ekranı : Kiralık REF simgesinin hemen sağındaki simge ile kazançlarınızı grafik şeklinde gösteren istatistik sayfanıza girebilirsiniz.

  • Ayar Ekranı : İngiliz Anahtarı şeklindeki simge ile çeşitli ayarlara ulaşabilirsiniz.


      Gördüğünüz gibi özet ekranının sol tarafında üyelik tarihi ve durumunuzu onun altında kaç adet kiralık ref sahibi olduğunuzu görebiliyorsunuz. "Seen advertisements" kısmında ise sizin ve reflerinizin kaç reklama tıkladığıı yazmakta. "Account" kısmında kazancınızı görüyorsunuz. "Main Balance" çekmeye hazır para miktarını "Rental Balance" ise kiralık REF, üyelik yükseltme gibi işler için kullanabileceğiniz para miktarını oluşturuyor. Ayrıca Main Balance'den Rental Balance'ye para aktarabilirsiniz.

     "Other" kısmında ise extradan kazandığımız çeşitli bonusları görüyoruz. Bunlara daha sonra detaylı değineceğiz.

     Sağ kısımdaki grafik ise bizim tıklama grafiğimiz. Her üyenin kendine özel bir reklam yayınlanma saati var, o saat gelince reklamlarımız aktif oluyor. Önemli olan o reklamlardan 4 tane turuncu reklama hergün tıklamak. Turuncu reklamlar dışında diğerlerine tıklamasanız da olur fakat o 4 turuncu reklam önemli. Çünkü tıklamadığınız gün ertesi günkü kiralık reflerin kiralarından yararlanamıyoruz. Yani el mahkum bizde hergün o dört reklamı tıklamalıyız ki kiracılarımızdan gelir elde edebilelim.

     Ayrıca Amerika'daki saat farkı sebebiyle turuncu reklamlara her gün aynı zaman aralığında tıklama özen gösterin. "Local Time" bizim Türkiye saati, "Server Time" ise Amerika saatini temsil ediyor. Bizim saatimizde gün başlangıcı gece 00:00 iken bizim saatimizle Amerika'da gün başlangıcı sabah saat 07:00 oluyor. Yani Türkiye ile arasında 7 saatlik bir zaman farkı var o yüzden Reklam yayınlanma saatinize göre tıklama periyodunuzu her gün hangi saatler internet başında bulunuyorsanız devamlı o saatte tıklayın turuncu reklamlara. Turuncu reklamlar dışındaki diğer tüm reklamlar ise istediğiniz zaman diliminde tıklayabilirsiniz onların belli bir kuralı yok. Bu anlattığım olay size karışık gelmiş olabilir. Çözemediyseniz yorum kısmına Reklam sıfırlama saatinizi yazın ben size yardımcı olurum.


     Üst resimde gördüğünüz kiralık ref ekranında kiraladığımız reflerin gerçek nickleri görünmüyor onun yerine kod numaraları yazıyor. Sırayla refi kiraladığımız tarih, kira bitiş zamanı, son tıklama zamanı, tıklama sayısı ve günlük tıklama ortalaması yazıyor.

     Ref kiralama ekranını reflerimizin performansını izlemek, kirası azalan refleri yenileri ile değiştirmek veya sürelerini uzatmak için kullanabiliyoruz. Ref'lerin kira sürelerini 15 günden 240 güne kadar değişik sürelere uzatabiliyoruz. Eğer uzatmazsak kirası biten refler çekip gidiyor fakat giderken de ref başına 0,02 dolar paramızı eksiltiyorlar.

Autopay nedir : Autopayı açarsanız kirasının bitmesine 15 günden fazla olan refler tıklama yaptıkları gün otomatik olarak 1 gün daha kira süreleri uzatılıyor. (tabi belli bir ücret bakiyenizden kesiliyor) Amaç çalışkan kiracıları elinizden kaçırmamak. Ama zaten kiracıların sürelerini takip ediyor ve kendiniz uzatıyorsanız Autopay'in kapalı durmasında bir sakınca yok.

AutoRenew nedir : AutoRenew ise ayarladığınız süreye göre reflerin sürelerini otomatik uzatıyor. Örneğin süresinin bitimine 3 gün kala 15 gün uzat diye ayarlayabiliyorsunuz.



     Statistik sayfamızda sol tarafta "Direct Referals" (Sizin aracılığınızla üye olan) ve Sağ tarafta "Rented Referals" (Kiraladığınız üyeler) tıklama istatistikleri görünüyor. Ayrıca kiralama için harcadığınız para, Autopay için harcadığınız para vs.. birçok istatistik bulunmakta.

     Kafanıza takılanları yorum alanından sorabilirsiniz, veya yazının başında dediğim gibi NeoBux'un kendi forumundan yararlanabilirsiniz.

NeoBux Hakkındaki Tüm Makalelerimiz :

NeoBux Hakkında Herşey

NeoBux - Detaylar - İstatistikler 

NeoBux - Üyelik Çeşitleri ve Avantajları

NeoBux - AdPrize Nedir ?

NeoBux - Offers (Teklifler) Nedir ?

16 yorum:

  1. Merhaba,reklam reset time 01:24 ,Türkiyede yaşıyorum.Yardımcı olursan çok sevinirim.Bugü uyarı aldım tıklamadığıma dair.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hüsnü Bey.

      Reset saati 01:24 dediğinize göre sanırım gece saatlerinde resetleniyor.

      Dünden önceki gün turuncu reklamlara gece 01:24'den sonra mı tıkladınız ? Yani Türkiye saati ile 01:24 ile 07:00 arası.

      Sorun yaşamamanız için gece saat 00:00'ı geçmeden Fixed (Turuncu) reklamlarınıza tıklamaya çalışınız.

      Sil
  2. Sabah 7:00 den sonra tıklasam sorun olur mu ?Bi yerede daha sormuştum,orasıda 07:00 ye kadar gece turunculara tıklama sabah 7 den sonra tıklayabilirsin dedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sabah 07:00 ile gece 00:00 arası tıklayabilirsiniz tabiki.

      Sil
  3. reklam sıfırlama saati nerede yazıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NeoBux'un reklamları izlediğiniz "View Advertisements" sayfasında "your advertisement clicks reset at" yazmakta o sizin reset saatiniz oluyor.

      Sil
  4. Your advertisement clicks reset at 09:41 yazıyor. yani her sabah 09:41 den sonramı aktif olacak turuncu reklamlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Reset saati sorunu yaşamamak için her gün ya 09:41 den önce tıklayın ya da sonra. Yoksa 2 gün üst üste biniyor bir günde 8 turuncu reklam tıklamış gibi oluyorsunuz ve 1 günün ref kârını alamıyorsunuz.

      Sil
  5. your advertisement clicks reset at:20:07
    the current server time is:2015\09\25--- 09:24

    hangi saatlerde tıklamalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akşam 8 'den önce veya akşam 8'den gece 12'ye kadar olan dilimde tıklayın hergün düzenli olarak.

      Sil
    2. peki başka bilgisayardan hesabıma girip reklam tıklayabilirmiyim siteden banlanırmıyım

      Sil
    3. Sık sık farklı PC'lerden girerseniz BAN'lanma ihtimaliniz var. Haftada 3'den fazla, farklı mekandan giriş yapmamak lazım. NeoBux bu konuda biraz katı kurallara sahip.

      Sil
  6. bende kiralık ref ekranı yok yani simgesi yok neden acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç kiralık refiniz yoksa simgesi de görünmez.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!