8 Ekim 2012 Pazartesi

Banner ile Direkt Ref Toplamak


     Üye olmadıysanız öncelikle NeoBux'a üye olmak için tıklayın.

NeoBux nedir nasıl üye olunur. ?

     NeoBux'ta garanti kazanç elde etmenin yöntemi 20-30 tane direkt ref sahibi olup Golden üyelik satın almaktan geçiyor. Peki nedir bu direkt ref dediğimiz. ?

     Direkt ref sizin referansınız ile siteye üye olan üyelerdir. Diğer kiralık reflerden avantajı nedir derseniz kiralık reflere ödediğiniz kira ücretini ödemezsiniz. Reklam tıkladıklarında kazanırsınız tıklamadıklarında bir kaybınız olmaz.

     Direkt refleriniz eğer Golden üyelik satın alırsa sizde komisyon kazanırsınız.

     Direkt refleriniz Mini Jobs ve NeoCoin görevleri yaptıkça komisyon kazanırsınız.


     Peki nasıl direkt ref sahibi olacağız derseniz, hesap yönetimi sayfanızda (en üstteki nickinize tıkladığınızda çıkan sayfa) sol tarafta "Banner" sekmesi göreceksiniz. Bu banner alanında size birçok link çeşidi gösteriyor. Bu linklerden dilediğinizi kullanarak direkt ref sahibi olabilirsiniz. Gelin bu linkleri tek tek inceleyelim.

  • Link : Linki MSN veya benzeri bir sohbet ekranından arkadaşınıza gönderebilir ve bu link üzerinden üye olmasını isteyebilirsiniz. Arkadaşınız sizin gönderdiğiniz link ile üye olduğunda tıkladığı reklamlardan para kazanmaya başlıyorsunuz.

  • HTML : Bu linki eğer bir web siteniz varsa web sitenizde yayınlamak için kullanabilirsiniz.

  • Forums URL : Bu linkler forum sitelerinde paylaşmak için hazırlanmış link kodlarıdır.

  •      Banners : Üstteki resimde sarı renk bir alan var o alanın sağında "Additional Info" yazan yerin altında bir açılan kutucuk var. Oradan "Show Site Statistic's and what I've earned"i seçerseniz oluşturacağınız dinamik bannerin üzerinde devamlı olarak ne kadar kazandığınız anlık olarak yazacaktır. Örneğin aşağıdaki bannerde yazan rakam benim kazancımı gösteriyor. Siteye yarın girip bu sayfaya bakmış olsanız bannerin üzerinde yazan rakamın değişmiş olduğunu göreceksiniz. Çok güzel bir uygulama.


     Direkt ref sahibi olduğunuzda istatistiklerini görebilmeniz için aşağıdaki resimde kırmızı çerçeve ile işaretlediğim bir simge ortaya çıkacak. Mavi şapkalı işçi şeklindeki bu simgeden direkt reflerizin performanslarını takip edebilirsiniz.


     Lakin her reklamdan pay alamazsınız, hangi reklamlardan ne kadar kazanacağınız alttaki kırmızı çerçeve ile gösterdiğim alanda görünüyor.


     Extended Exposure ve Standart Exposure : Bunlar ara sıra çıkan 0.005, 0.010 ve 0.015 değerinde görünen özel reklamlar. Eğer direkt refiniz bu reklamları tıklamayı başarırsa sizde komisyon alıyorsunuz.

     Fixed Advertisements : sağında turuncu kutucuk bulunan Fixed Advertisements yazılı reklamlardan kast ettiği ise şu hergün zorunlu tıklamak zorunda olduğumuz 4 adet turuncu reklamlar. Onlardan da komisyon alıyoruz, yalnız standart üye iseniz kazandırdığı miktar oldukça az, en az Golden üye olmalısınız.

     NeoCoin Offers ve Mini Jobs offers : Bunlar ise direkt reflerinizin yaptığı görevlerden ne kadar komisyon alacağınızın miktarları.

     Tavsiye edilen yöntem 20 tane sağlam direkt ref sahibi olduysanız 90$ verip Golden üyelik satın almanızdır. Gözünüz korkmasın 90$ ücreti en geç 3 ay sonra çıkarırsınız, geriye kalan 9 ay ise size kâr olarak döner.

     Dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var. "Sakın ola ki NeoBux'a üyelik tarihiniz üzerinden 1 ay geçmeden direkt ref toplamaya başlamayın." Çünkü 1 ay geçmeden ref sahibi olursanız direkt reflerinizden kazanç elde edemiyorsunuz.

     Ayrıca hatırlatmakta fayda var aynı modemden bağlanan bilgisayarlar üzerinden üyelik açmayınız. Örneğin diğer odada kardeşinizin bilgisayarı var ve siz kardeşinizi kendinize direkt ref yapmak isterseniz ikinizin de üyeliği bloke olur. Multi üyelik ihlali yapmış olursunuz. O yüzden sizinle aynı interneti ve aynı bilgisayarı kullanmayan kişileri direkt ref yapmalısınız.

NeoBux Hakkındaki Tüm Makalelerimiz :

NeoBux Hakkında Herşey

NeoBux - Detaylar - İstatistikler 

NeoBux - Üyelik Çeşitleri ve Avantajları

NeoBux - AdPrize Nedir ?

NeoBux - Offers (Teklifler) Nedir ?

9 yorum:

  1. Hocam örnek veriyorum kardeşim üyeliğini internet kafede alsa ama reklamlara akşam evden farklı pc de baksa sıkıntı olur mu? Mesela evde 3 pc var ama hepsi aynı interneti kullanıyor ama üyelikleri farklı yerlerden mesela internet kafeden alması birşeyi değiştirir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üye olduğunuz bilgisayardan tıklama zorunluluğunuz yok. Başka bilgisayarda üye olup evdeki bilgisayardan tıklayabilirsiniz. Fakat devamlı aynı bilgisayardan tıklamaya özen gösterin 10 gün içinde 3 farklı bilgisayardan giriş yaparsanız sistem bunu algılayabiliyor. O yüzden bir evden bir işten tıklamanız riskli. Devamlı evden tıklayın. Bol kazançlar...

      Sil
    2. Sorunuzu eksik yanıtlamışım. Üyelikleri farklı yerlerden açsanız bile aynı bağlantıyı kullanan farklı bilgisayarlardan üyelikleri kontrol edemezsiniz bu multi hesap konumuna girer ve hesaplarınız kapatılır.

      Ama diyelim evde hem ADSL hem 3G bağlantınız varsa 2 farklı bilgisayardan 2 hesap idare edebilirsiniz.

      Hatırlatmakta fayda var Tablet PC ve akıllı telefon gibi dokunmatik cihazlarla da Neobux'ta reklam izlemekte yasak. Sadece Masaüstü veya Notebook/Netbook ile izlemelisiniz.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kardesim o banner yazan fotografin ustundeki kazancimizi (mesela seninkinde 654$ yaziyor sen onu nasil aliyorsun) ne zman aliyoruz ne zman kazaniyoruz onu benimkindede yaziyor 5$ ancak nasil gelicek o para bana onu bilmiyorum onuda bi aciklarsan sevinirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fakat 2-3 yıllık kazancım o benim. Sizin 5$ ise eğer ilk para çekişiniz olacaksa hemen çekebilirsiniz. Anında öder NeoBux.

      Sil
  4. merhaba neobux da 3 ref kiraladım fakat hiçbiri tıklanma yapmamış.
    -bu referansları başkaları ile değişebiliyor muyuz nasıl?
    -ayrıca ayarlarda bayrak renkleri mevcut bu renkler ne anlama gelmektedir?
    -yada referans kiralamayı iptal edebiliyormuyuz? edersek ücret iadesini yapıyor mu nasıl?
    bu konularda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
    ayrıca siteniz çok başarılı her konuda bizlere çok destek oluyor, teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.

      Refler ilk gün kesin tıklayacak diye bir şey yok. Tavsiyem 4-5 gün tıklamazlarsa değiştirmeniz. Değiştirmek için Purchase balance'a para aktarın - tıklamayan refin kutucuğunu işaretleyin ve aşağıda açılır menüde Recycle diye bir seçenek var onu seçin. Her refi değiştirme ücreti 7 centtir.

      Bayrakların bir etkisi yok onlar sadece iyi tıklayan refleri ve tıklamayan refleri işaretlemek ve kolay takip edebilmek için. Etiket gibi bişey.

      Kiralanan refleri iptal etme durumu yok 30 günlüğüne sizin oluyorlar. Süresini uzatmazsanız giderler. Giderken de her ref 2 cent kesinti yapar.

      Sil
    2. çok tşk ler.süpersiniz.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!