12 Eylül 2012 Çarşamba

NeoBux Üyelik Çeşitleri ve Avantajları


     Üye olmadıysanız öncelikle NeoBux'a üye olmak için tıklayın.

NeoBux nedir nasıl üye olunur. ?

     Üyelik çeşitleri ve avantajları hakkındaki konulara kısaca değineceğiz.


     Tabloda  gördüğünüz gibi Standart üyeliğin dışında "Golden, Sapphire, Diamond ve Ultimate" üyelik çeşitleri de var. Golden üyelik yıllık 90$ fakat bu gözünüzü korkutmasın çoğu zaman 2-3 ay içinde kendini amorti ediyor. Kâra geçmeye başlıyorsunuz.

     Ayrıca illaki cebinizden para çıkmasına da gerek yok, Main Balance'inizde biriken parayla da Golden üyelik alabilirsiniz.

     30,000 adet Neopoint biriktirdiyseniz yine 1 yıllık Golden üyelik alabiliyorsunuz. (Neopoint nedir sonraki yazımızda değineceğiz.)

     Golden üyelikte bizim turuncu reklamlar 0.001 yerine 0.01 kazandırmaya başlıyor, Kiralık Reflerimizin kazandırdığı da iki katına çıkıyor. Direkt Reflerimiz ise tık başına 0.0050 kazandırmaya başlıyorlar. Çizelgeyi üstteki resimde görebilirsiniz.

     Ayrıca üyeliklerin bir farkı da REF kiralama kapasitesi. Örneğin Standart üyelikte en fazla 300 REF kiralayabiliyorken Golden üyelikte bu rakam 2000 Ultimate'de de 25000'e kadar çıkabiliyor. Gerçekten Ultimate üyelik ve bol refe sahip olduğunuz seviyeye ulaşabilirseniz hatırı sayılır paralar kazanabilirsiniz. Golden üyelikte fena kazandırmıyıor, önemli olan şey reflerimizin performansı. Herkese bol kazançlar...

NeoBux Hakkındaki Tüm Makalelerimiz :

NeoBux Hakkında Herşey

NeoBux - Detaylar - İstatistikler 

NeoBux - Üyelik Çeşitleri ve Avantajları

NeoBux - AdPrize Nedir ?

NeoBux - Offers (Teklifler) Nedir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!