24 Haziran 2014 Salı

Tüm Anket Siteleri [Anket]


     Evet söz verdiğim üzere Türkçe içerikli anket gönderen tüm anket sitelerini bir araya toplamaya gayret gösterdim. Eksik kalan gözden kaçan olursa konuyu modernize etme imkanımız var, listede olmayan ve kullanıp memnun olduğunuz siteler varsa yorum bölümüne yazın ekleyeyim...

     Sitelere üye olacağınız linklere geçmeden önce anket siteleri hakkındaki ufak detayları tekrar hatırlayalım.

Dikkat Edilmesi Gerekenler !

  1. Gönderilen anketlerin SPAM klasörüne düşmesini önlemek için anket gönderen mail adresini mutlaka E-Mail hesabınızın rehber (kişiler) bölümüne kayıt edin.
  2. Üye olurken yazdığınız bilgilerin doğru olması, anketlerde verdiğiniz cevaplarla uyuşması önemli. O yüzden sallama bilgiler yazmamaya gayret gösterin. Ayrıca yine profilinizdeki bilgilerin doğruluğu size gönderilecek anketlerin türü bakımından önemlilik arz etmekte.
  3. Bazı anketler gerçekten gereksiz uzun ve kendini tekrar eden sorulardan oluşmuş olabiliyor. Fakat yinede hiç göz gezdirmeden direkt işaretleyerek ilerlemenizi tavsiye etmiyorum. Heleki bazı anketlerin içine tuzak sorular yerleştirilebiliyor. Örneğin bir soruda "LÜTFEN 4 numaralı şıkkı işaretleyin" gibi tuzak bir soru olabiliyor siz orada istenileni yapmadığınızda hem anketiniz onaylanmıyor hem de sallama cevaplar verdiğiniz ortaya çıktığı için size gönderilen anket sayısında azalma olabiliyor. O yüzden mümkün olduğunca tutarlı cevaplar vermeye gayret edin.
  4. Her anketin belli bir hedef kitlesi ve kotası olduğu için gelen anketi doldurmaya mümkün olduğunca erken başlayın aksi halde kotası dolduğu için anket aktifliğini yitirecektir. (Anket geldiğinde anında haberdar olabilmek için mail adresinizi yeni mail geldiğinde uyarı veren bir programa bağlamanızı öneririm. Örneğin Outlook Express, Mozilla ThunderBird veya Akıllı telefonunuzun mail yöneticisi)
  5. Anketlere başlarken size yaşınızı, cinsiyetinizi, listedeki meslek gruplarında çalışıp çalışmadığınızı soran bazı ön sorular yöneltilir. Bu sorular hedef kitle içine girip girmediğinizi anlamak için sorulmakta. Tutarlı ve dürüst cevaplar vermelisiniz. Ankete kabul edilmek için farklı, tutarsız cevaplar verirseniz size faydası değil zararı olacaktır... Bu kriter sorularına verdiğiniz cevaplar sonunda hedef kitle içine giriyorsanız anket başlayacaktır, girmiyorsanız anket sonlandırılacaktır. Ankete kabul edilmedim diye üzülmeyin gönderilen tüm anketlere kabul edileceğiz diye bir kaide yok. Örneğin ben ortalama olarak gönderilen 4-5 anketin sadece 2-3 tanesine kabul ediliyorum. Önemli olan tutarlı cevaplar vermek.

Süperkozmetik - Pollemik - Mobrog

     Superkozmetik, Pollemik ve Mobrog bu üç site benim favorim. Üçüde aynı altyapıyı, Cint firmasının altyapısını kullanıyor o yüzden sorun çıkma ihtimaline karşı üye olurken mümkünse üçünede farklı mail adresleri ile üye olun. (aynı mail ile denedim mi hatırlamıyorum belki oluyordur)

     Anketler çok sık gönderilmiyor ayda en fazla 3-4 tane. Bu siteler anlık ödeme yapıyor ve ödeme limiti 10€ evet yanlış okumadınız bu siteler Euro para birimi ile ödeme yapıyor ve talep eder etmez PayPal hesabınıza otomatik olarak ödüyorlar. Aşağıdaki bannerlerden üye olabilirsiniz.



Toluna

     Detaylı bilgi edinmek için Toluna hakkında yazdığım makaleye buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki bannerden üye olabilirsiniz.

Napolyon

     Detaylı bilgi edinmek için Napolyon hakkında yazdığım makaleye buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki bannerden üye olabilirsiniz. 100 TL olunca direkt banka hesabınıza parayı ödüyor. Ödeme kanıtını buradan görebilirsiniz.

MySurvey

     Detaylı bilgi edinmek için MySurvey hakkında yazdığım makaleye buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki bannerden üye olabilirsiniz.

Clixsense

Clixsense anket özelliği olan fakat aslen PTC kategorisindeki bir kazanç sitesidir. Detaylı bilgi edinmek için Clixsense hakkında yazdığım makaleye buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki bannerden üye olabilirsiniz.

Daeldalus

     Euro para birimi ile ödeme yapan bir anket sitesi daha. Gönderdiği anketler Türkçe dil desteğine sahip. üye olmak için harclikyap@gmail.com adresine daedalusonline davetiyesi istiyorum diyerek isim soyisim ve mail adresinizi yazın, email adresinize davetiye göndereyim. Siteden aldığım ödemeyi buradan görebilirsiniz.


     Evet benim kullandığım ve ödeme aldığım Türkçe anket gönderen kazanç siteleri bunlar. İngilizce anket gönderen sitelerde mevcut fakat şu anda onlardan henüz ödeme almadığım için eklemedim. Ödeme alırsam onlarıda makalemize dahil ederim. Hepinize bol kazançlar...

3 yorum:

  1. Çok teşekkürler bunu bekliyordum tümüne kaydolayım yarın :)
    Herkese bol kazançlar bu arada clixsense de 1 ayda 30 dolar çektım inşallah devamınıda kazanırım aslında btc sitelerınde para yatırmadan kazanç çok zor böyle biraz anket bilgisiyle gelir güzel oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bravo doğrusu ben Clixsense'de o kadar fazla anket denk getiremiyorum.

      Bu başarıyı diğer sitelerde de sürdürürsünüz umarım.

      Sil
  2. Çok az geliyor anket ülkede sadece seçimden seçime siyasi anketler önemli bir ingiliz günde 10 dolar kazanıyor anketlerle :)

    YanıtlaSil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!