10 Haziran 2014 Salı

Tüm Cashback Siteleri [Cashback]


     Cashback siteleri aynı mantıkla çalıştığı için hepsi hakkında tek tek makale yazmaktansa bildiğim tüm siteleri bir araya toplamaya karar verdim. Hatırlarsanız bloğumuzda ilk cashback tanıtımını Beruby ile yapmıştık. Ayrıca cashback nedir ne işe yarar gibi soruların cevabını detaylı olarak bu makelemizde anlatmıştık. Dilerseniz önce Beruby İncelemesi makalemize göz gezdirin daha sonra Beruby'e alternatif diğer siteleri tanımaya devam edelim.

     Beruby ile beraber toplam 6 adet cashback sitesi biliyorum, Kullanıcı yorumları ve sitelerinde verdikleri bilgilere dayanarak kısa kısa tanıtımlarını yapacağım. Bu siteler arasında sadece Beruby ve Qassa'yı kullandığımı ve diğerlerinden henüz ödeme almadığımı belirtmek isterim.

beruby.com - Güne biriktirerek başlayın

Beruby.Com

     Beruby hakkında çok şey söylememize gerek yok zaten ona özel bir inceleme yazısı yazmıştık. İnceleme yazısında kendi aldığım ödeme kanıtınıda görebilirsiniz. Dünya üzerinde 18 farklı ülkede hizmet verdiği için en popüler cashback sitesi diyebiliriz. Fakat yaptığımız alışverişlerin çok geç onaylanması can sıkıcı bir nokta.

netlioo.com - Kazandıran Platform

Netlioo.Com

Diğer cashback sitelerinden farklı olarak sosyal medya hesabınızı kullanarak, paylaşımlar, beğeniler yaparak bakiyenizi oluşturabileceğiniz bir site. Fazla inceleme fırsatı bulamadım fakat sık sorulan sorular sayfasında çoğu şeyi açıklamışlar.

avantajix.com

Avantajix.Com

     Bu siteyi hiç kullanmadım fakat oldukça can sıkıcı bir sistemleri varmış. Cashback ile kazandığınız ve bakiyenizde bekleyen paradan yıllık 10 TL aidat kesiyorlarmış. Yanlış anlaşılmasın kredi kartınızdan ya da banka hesabınızdan değil sitedeki bakiyenizde para varsa oradan kesiyorlar. Beruby'de böyle bir uygulama olmadığı için baya bir yadırgadım doğrusu. Desteklediği mağaza sayısı oldukça fazla fakat yinede yüklü miktarda alışveriş yapan biri değilseniz bu 10 TL kesinti sebebiyle bu siteyi kullanmayın derim.

 paramigeriver.com

ParamiGeriVer.Com

     Denemediğim bir cashback sitesi daha. eksisozluk'te verilen bilgiye göre ODTU'lü iki girişimci tarafından kurulmuş. Sözlükte yazdığına göre ödeme alanlarda olmuş. Tasarımı bana biraz amatörce geldi nedense. Mağaza komisyon anlaşması oranları gayet iyi görünüyor denemekte fayda var.

ParaCebe.Com

DİKKAT!!! PARACEBE SİTESİ İFLAS ETMİŞTİR. ALT SATIRDA SİTE HAKKINDAKİ GÖRÜŞLER ARTIK GEÇERSİZDİR.

     Bu sitedende henüz ödeme almadım fakat Beruby'den sonra en çok ısındığım cashback sitesi paracebe.com oldu o yüzden en sona sakladım. :)

     Kampanyalar ve anlaşmalı mağazaları hakkında sık sık bilgilendirici mail gönderiyorlar. Mağaza yelpazesi oldukça geniş. Öyleki AliExpress.com, GoDaddy.com gibi bir çok yabancı alışveriş sitesini desteklemesi de hoşuma gitti. Arkadaşlarınızı davet kodunuz ile üye yaparsanız 5 TL hediye ediyor bu da çok güzel bir artı. Yalnız sakın hileye başvurmayın 5 TL yi alabilmeniz için davet ettiğiniz arkadaşınızın siteyi kullanması ve alışverişinin onaylanması gerekli.


Qassa.Com

     Cashback sitesi olmasının yanında birbirinden farklı bir çok kazanç yöntemleri sunan bir site. detaylı incelemesini bloğumuzda yayınladık. Qassa hakkındaki makalemize buradan ulaşabilirsiniz.

     Sizinde bildiğiniz kullandığınız cashback siteleri varsa bildirin onuda listemize ekleyelim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!