4 Haziran 2014 Çarşamba

TRBux (Yerli Kazanç Sitesi) [PTC]


          Uzun bir aradan sonra ilk kez bir site tanıtımı ile karşınızdayız. Bu makalemizde yerli kazanç sitesi TRBux.Net'in tanıtımını yapacağım. Yerli girişimlere destek olmak adına, kazanç sistemleri üzerine kurulu bir blog olarak üzerimize düşeni yapmalıyız diye düşündüm ve sitenin tanıtımını yapmaya karar verdim..

     Buradan TRBux sitesine üye olun, mail adresinize gönderilen aktivasyon koduna tıklayıp üyeliğinizi aktif edin ve sonrasında hep birlikte incelememize devam edelim...

     TRBux sitesi script olarak NextGEN scriptini kullanmakta. Hedef kitlesi Türkiye olduğu için tam olarak olmasada büyük ölçüde Türkçeleştirilmiş bir görüntüye sahip.

     Kazanç türlerini inceleyecek olursak ;

     PTC, PTSU, Grid, SuperRewards Offers, Virool Video İzleme bulunmakta. Menü Türkçeleştirilmiş olduğu için Türkçe karşılıklarını da yazayım.

  • PTC = Reklamlar
  • PTSU = Görevler
  • Grid = Oyunlar
  • SuperRewards Offers = Offer (Türkçeleştirmemişler nedense)
  • Virool Video = İzle

     Minumum ödeme gayet makul seviyede tutulmuş hesabınızda 1$ biriktiğinde ödeme talep edebiliyorsunuz. Ödeme istemcisi olarak ise PayPal desteklemekte.

     Günlük reklam adeti şu sıralar fena değil 7 adet 0.005$ reklam ve yaklaşık 10 adet 0.001$ reklam bulunmakta. Bu sayı günden güne değişiklik gösterebilir tabiki.

     Reklam izleme sırasında fokus özelliği aktif. Yani reklamın süresi dolarken sayfaya odaklanmak zorundasınız yoksa süre ilerlemiyor. Reklam doğrulama yöntemi ise gayet hoş olmuş. Süre dolduğunda karşınıza Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul gibi Yeşilçam artistlerinden oluşan 6 adet fotoğraf çıkıyor. Ters duran fotoğrafı tıklayarak reklamı izlediğinizi doğrulamış oluyorsunuz. Doğru fotoğrafı tıkladıysanız "Reklamı incelediğiniz için teşekkürler" yazısını görüyorsunuz ve sayfayı kapatıp diğer reklama geçiyorsunuz. (Yerli site olduğu için yeni takipçilerimizin ilgisini çekebilir o yüzden işi temelinden anlatıyorum) :)

     Grid oyunu ise size günlük 20 adet deneme hakkı vermekte. Ödül olarak 3 ila 10 cent arasında para ödülleri çıkabilmekte.

      Sitede ref kiralama özelliğide mevcut fakat henüz denemediğim için kazancınıza nasıl bir etkisi olur reflerin ortalama performansı nedir bilemiyorum. Upgrade tablosunu ise makalenin en altında bulabilirsiniz.

     Ödeme konusunda şimdilik herhangi bir sıkıntı yok admin'de forumda gayet ilgili ve aktif bir görüntü sergilemekte. Umarız uzun ömürlü ve güçlenen bir kazanç sitesi olur. Destek olmak adına PTC listenize almanızı tavsiye ediyorum. Aldığım ödemenin kanıtını sayfanın en altında bulabilirsiniz. Bol Kazançlar...

ÖDEME KANITI

6 yorum:

  1. Ben ekliyeyim, referalleriniz gercek insanlarda olusuyor. Ayrica tiklamalari icin, server sifirlandiktan sonra yani 00.00 dan sonra asgari reklamlara tiklamalisiniz. Ornegin 00.05te tikladiginizda ertesi gune kadar referalleriniz tiklamalari hesabiniza yansir. Ama 21.00da tiklarsaniz bu ihtimal dusuktur. Son olarak, ref ucreti 0,1$.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verdiğin ek bilgiler için teşekkürler Emre Berk

      Sil
  2. Yerli kazanç sitesi şu anda ödemelerini düzenli ve hemen yapıyor. Sadece min ödeme tutarını 1 $ dan 2 $ a çıkarmış durumdalar. Temennimiz sonuna kadar başarılı olurlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serhat bey maalesef 2$ değil 5$'a çıktı Min. Ödeme tutarı.

      Sil
    2. Evet güzel haber..2 $ talebini şimdi tam yapmak üzereydim yeni haberi aldım..teşekkür ederim

      Sil
  3. Arkadaşlar bu siteyi hiç önermiyorum kayıt olacak varsa bu sıralar 6$ dolar yapmışlar ilk ödemeyi çok yavaş birikiyor zaten bide 6$ dolar yapıyorlar.

    YanıtlaSil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!