5 Mayıs 2014 Pazartesi

Güncel Gelişmeler [27 Mart - 04 Mayıs]


     Şu aralar PTC dünyasında çok fazla gelişme yaşanmıyor. Önemli bir kaç gelişmeyi duyuracak olursak Noulinx sitesinin scam olması. Ojooo ödemelere devam ediyor fakat PTC Solution halen tıkanmış durumda ve ödeme sırası çok geç ilerliyor. Yeni açılan siteler arasında ise spybux var.

Yeni Açılan Siteler

Type 2


Scam Listesine Düşen Siteler

NouLinx.Com
DRClix.Com
WattBux.Com
fosclix.com


Sitelerden Gelişmeler
  • PTC Solution ödemeler konusunda halen düzlüğe çıkamadı. Tam olarak scam oldu diyemiyoruz bir süre daha beklemekte fayda var. Yayınlanan reklam sayısı şu sıralar sitenin sallantıda olması sebebiyle fazlalaştı. Biriken bakiyelerinizi sizde reklam verme yoluyla harcayabilirsiniz.
  • Ojooo ödemelere devam ediyor, aldığım son ödeme kanıtını aşağıda görebilirsiniz. Ödeme süresi 30-40 güne kadar uzayabiliyor fakat çoğu zaman 10 gün içerisinde ödemeyi gerçekleştiriyor, Premium üye olanlar için halen iyi bir kazanç kapısı kendisi. Standart üyelere de az çok kazandırıyor o yüzden PTC listenizden çıkartmayın derim.
  • Noulinx maalesef artık ödeme yapmıyor ve scam listesine düştü. Aynı şekilde fosclix, drclix ve wattbux sitelerinide scam listesine alıyorum.
  • Yeni açılan spybux isimli site ne kadar uzun ömürlü olur belli olmaz fakat standart üyelere çok iyi kazandırıyor şu ana kadar. 6 adet 0.01$ lik fix reklamlar çıkmakta. Günlük kazanç 10 cente kadar yükselebiliyor. Ödeme alabilirsem bloğumuzda duyuracağım.

    Son Ödeme Kanıtlarım

    Ojooo 6 $






    MySurvey 5 €

    6 yorum:

    1. Türkçe ptc sitesi hakkında ne düşünüyorsun trbux uğraşmaya değer mi

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bahsettiğiniz TRBux şu an için ödeme yapmaya devam etmekte. Yatırım yapmadan PTC ile kazanmak zor PTSU görevleride yaparsanız ödeme limitine kısa sürede ulaşırsınız. Aslında yerli PTC sitesi olduğu için destekleme taraftarıyım fakat Premium üyelik almayıda riskli buluyorum.

        Sil
      2. Haklısın görevleri de yapmak gerekiyor fakat ben pek beceremiyom o işleri :(
        :)

        Sil
    2. trbux un desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Admin güvenilir gibi. Üye sayısının artması gerekiyor. rented referal ler gerçek üyeler çünkü

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Evet bende destek olmak adına bloğumuzda tanıtımını yapmayı düşünüyorum birkaç güne kadar.

        Sil
      2. Emre Berk Altun İncelememiz yayınlanmıştır. İlgi ve önerileriniz için teşekkürler.

        http://www.harclikyap.com/2014/06/trbux-inceleme.html

        Sil

    Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!