27 Ekim 2013 Pazar

Ref Nasıl Kiralanır ? [Görsel Anlatım]


     Gelen yoğun sorular üzerine PTC sitelerinde ref nasıl kiralanır bunun videolu ve resimli anlatımını yapmaya karar verdim. Aslında bazı siteler özel script kullandığı için menüler farklılık gösterebilir fakat mantık aynıdır. Örnek olması açısından "TheBux" sitesinden yararlandım. "TheBux" incelemesi yaptığımız konuya buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim ref nasıl kiralanır videolu anlatımımıza.

Ref Nasıl Kiralanır Videolu Anlatım



     Videolu anlatımı izleme konusunda sıkıntı yaşayanlar için resimli anlatım da yapalım.


     Hemen hemen tüm PTC sitelerinde ref kiralayabilmek için "Purchase Balance"a ref kiralayacağınız miktarı aktarmanız istenir. Bu işlemi "Add Funds" bölümünden yapıyoruz.


     Add Funds bölümüne girince üstteki gibi bir ekranla karşılaşırsınız. "Method" satırında parayı nereden aktarmak istediğinizi seçiyorsunuz. "Main Balance" seçerseniz kendi tıklarınızla kazandığınız parayı aktarmayı seçmiş olursunuz. Tabi dilerseniz PayPal, Payza gibi ödeme kanallarından da para atabilirsiniz size kalmış. Biz Main Balance kullanacağız. "Amount" satırına ise aktarmak istediğimiz miktarı yazıyoruz.


     Method ve Amount kutucuklarını doldurup onayladıktan sonra üstteki gibi bir ekran geliyor. Account Balance butonuna tıklayınca Purchase Balance'a paramızı başarıyla aktarmış olacağız.


      Artık ref kiralayabilir duruma geldik. Menüden "Rent Referral" bölümünü bulun ve tıklayın.


     Evet gördüğünüz gibi "Item" satırında   kaç ref kiralamak istediğimizi soruyor bütçenize göre adetini seçin ve "Rent Now!" butonuna tıklayın. Yeni refleriniz hayırlı olsun, umarım bol tıklama alırsınız. :)


Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar


  • Add Funds işlemini yaparken minumum aktarma miktarı vardır. Bu miktar siteden siteye değişiklik gösterir. Kimi site 0.01$ aktarmaya bile izin verirken kimi siteler ise en az 2$ aktarma sınırı koyuyor. Aktarma sırasında hata alırsanız muhtemelen bundan kaynaklanıyordur.
  • Ref kiraladıktan sonra yeniden ref kiralayabilmek için belli bir süre beklemek gerekir. Bu süreler siteden siteye değişiklik gösterebilir.
  • Ref kiralama miktarı sınırsız değildir. Standart üyelerin ve Premium üyelerin ref kiralama adeti farklıdır. Örneğin standart üye en fazla 250 Golden üye 2000 ref kiralayabilir. Bu durum siteden siteye farklılık gösterebilir. Maksimum ref kiralama adetini Upgrade tablosuna bakarak bulabilirsiniz.
  • Kiralık refler ilk kiralandıklarında 30 gün süreyle gelirler, süresi bitince eğer süresini uzatmazsanız çekip giderler. O yüzden reflerinizin istatistiklerini sık sık kontrol ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!