29 Ekim 2013 Salı

PTSU Teklifleri Nasıl Yapılır ? [Görsel Anlatım]


     Rehber videolarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. PTSU (Kayıt ol Kazan) tekliflerinin nasıl yapıldığını videolu ve resimli olarak anlattığımız makalemizde TheBux sitesinden yararlandık. Mantık aynı olduğu için bu makalede anlatılanlar diğer PTSU siteleri içinde geçerli.

PTSU Teklifleri Nasıl Yapılır Videolu Anlatım


PTSU Teklifleri Nasıl Yapılır Resimli Anlatım

     PTSU tekliflerinden birini seçelim. (Daha önce üye olmadığınız bir site olsun yoksa multi hesaptan iki hesabınızda banlanır)


     Açılan sayfadaki linke tıklayarak üye olacağımız siteye ulaşalım.


     Üye formunu dolduralım ve üyeliğimizi tamamlayalım.


     E-Mail adresinize bir hoşgeldiniz maili gelmiş olması lazım. (Genelde Welcome diye başlar) o mailin içinde yazanları seçin ve sağ tıklayıp kopyalayın.


     Tekrar PTSU teklif sayfamıza dönelim. iki adet form satırı görüyorsunuz. "Username or E-mail ..." diye başlayan ilk satıra kullanıcı adı ya da email adresinizden bir tanesini yazın. (biraz önce üye olduğunuz siteye yazdığınız bilgilerden bahsediyorum farklı bir şey yazmayın)

     İkinci satıra ise az önce içeriğini kopyaladığımız maili yapıştırıyoruz ve "Send" butonuna basıyoruz.


Önümüze "Continue" diye bir buton daha geldi ona da tıklıyoruz ve teklifi tamamlıyoruz.


     Yaptığımız işlemin onaylanıp onaylanmadığını anlamak için "PTSU History"ye girip kontrol edebilirsiniz. Eğer "Pending" yazıyorsa henüz onaylanmamış demektir. "Completed" yazıyorsa onaylanmış ve paranız bakiyenize aktarılmıştır. "Cancelled" yazısını görüyorsanız onaylanmamış ve işleminiz geçersiz sayılmış demektir. Eğer tüm şartları eksiksiz yerine getirdiğiniz halde "Cancelled" yazıyorsa sitenin "Support" kısmından admin ile iletişime geçip itiraz edin./(İngilizce yazmanız gerekli)


Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar 

  • Tamamladığınız teklifin onaylanması için üye olduğunuz sitede en az 5 gün aktif olmanız gerekir. Yani 5 gün aksatmadan siteye girip reklamlara tıklamalısınız. PTSU teklifni yaptıktan sonra siteye uğramazsanız parayı alamazsınız. Zaten bu durum teklifin şartları kısmında ingilizce olarak belirtilmekte.
  • PTSU teklifini yaparken mutlaka orada verilen link ile siteye girin. El ile adresi yazarak ya da başka bir linkten girerek üye olursanız sistemde görünmezsiniz ve teklifiniz onaylanmaz.
  • PTSU sayfasındaki form alanına teklifin sunulduğu siteye kayıt olurken girdiğiniz bilgileri yazmalısınız. Farklı birşeyler yazar ya da harf hatası yaparsanız yine teklifiniz onaylanmayacaktır. O yüzden iyi kontrol edin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!