13 Ekim 2013 Pazar

Clicksia ve Incentria [PTC - PTSU]


ÖNEMLİ !!!
Clicksia ve Incentria siteleri yaptıkları bir duyuru sonunda kapanmıştır. Bu makalede yazanlar artık geçersizdir.


     Bu yazımızda uzun süredir faaliyet gösteren incentria ve ikiz kardeşi clicksia isimli siteleri kısaca tanıtmak istiyorum. Siteler tasarım olarak birebir aynı diyebiliriz o yüzden makalemizde yazanlar her ikisi içinde geçerli.

incentria sitesine üye olmak için TIKLAYIN !
clicksia sitesine üye olmak için TIKLAYIN !



     Bu iki site pek fazla reklam sunmuyor yani PTC tarafı biraz zayıf yinede tıklama metodu pratik olduğu için günlük tıkladığınız PTCler listenize alabilirsiniz, ödemeleri düzenli yaptıkları için güvenilir siteler. (ödeme kanıtlarını sayfanın en altında görebilirsiniz)


     Üye olduktan ve giriş yaptıktan sonra üstte gördünüz menülerden "View Ads"da günlük reklamlarınızı görebilirsiniz. Bir reklama tıkladıktan sonra sürenin dolmasını bekleyip karşınıza çıkan resimlerden baş aşağı duranını seçiyorsunuz ve kazancınız bakiyenize yansıtılıyor. Süre dolarken ekrana bakma zorunluluğu yok başka sayfalara baksanızda süre işlemeye devam ediyor.

     Evet bu sitelerin PTC yönünün zayıf olduğunu belirtmiştik fakat "Complete Offers" menüsüne girerseniz "PTSU" yani üye olup kazanma yönünde bir çok fırsat mevcut. Sadece üye olarak ve birkaç gün düzenli tıklayarak 25 cent, 10 cent vs.. gibi üyelik başına kazanç elde edebilirsiniz. (Tabi üye olup kaçarsanız işleminiz onaylanmayabilir en az 2-3 gün düzenli tıklama yapmanız gerekli)

     Direkt ref edinerekde kazancınızı katlayabilirsiniz, reflerinizin tıklamalarının 10%u size (Standart üyelere) komisyon olarak dönüyor.

     Diğer rağbet gören özelliği ise "Traffic Exchange" özelliği. Traffic Exchange nedir daha önce bahsetmiştik fakat tekrar bahsedelim. Traffic Exchange'de yine normal PTC reklamı izler gibi reklam izliyorsunuz fakat para kazanmıyorsunuz onun yerine sizin sayfanızı da başkalarına izletmiş oluyorsunuz. (Değiş tokuş gibi) Amacınız sitenize ziyaretçi çekmek ise ya da direkt ref toplamak için bir bloğunuz varsa veya kullandığınız sitenin referal linkini kullanarak direkt ref arıyorsanız Traffic Exchange özelliğinden faydalanabilirsiniz. Sitenizi Traffic Exchange'e eklemek için "My Account" içindeki "Ad Manager"e tıkladığınızda "Traffic Exchange" menüsünü göreceksiniz. Buradan sayfanızı ekliyorsunuz ve onaydan geçmesini bekliyorsunuz yaklaşık 24 saat içinde bir aksilik olmazsa yönetici tarafından eklediğiniz link onaylanıyor. Daha sonra linkinize credit yüklüyorsunuz ve "Start"a basıyorsunuz böylece sizinde reklamınız Traffic Exchange'de eklediğiniz credit (kredi) miktarı kadar izlenmeye başlıyor. Bu işlemleri yapmadan önce credit biriktirmeniz lazım, Traffic Exchange'deki diğer üyelerin reklamları izleyerek credit biriktirebilirsiniz. (biraz karışık anlattım ama aslında karışık değil yapamayan olursa yardım isteyebilir)


     Üstteki resimde "Signup Offers" alanını görüyorsunuz, burada daha önce üye olmadığınız sitelere üye olarak para kazanabilirsiniz, üye olduğunuzu kanıtlamak için o sitelerden E-Mail kutunuza gönderilen aktivasyon maillerindeki yazıları ve üye olduğunuz nickinizi çıkan form alanına yazmanız gerekiyor. Ve biraz önce de bahsettiğim gibi  üye olduğunuz siteye 3-5 gün düzenli tıklamanız lazım, yani üye olup tıklamadan kaçarsanız kazancınız bakiyenize yansımayabilir.

     Sitelerin minumum ödeme limini sadece $1 olduğu için bir kaç PTSU görevi yaptıktan sonra ödeme alabilirsiniz. Ödemeler 2-3 gün içinde yapılıyor. "Cashout" linkine tıkladıktan sonra PayPal ve Payza yoluyla ödeme alabilirsiniz. Ödeme alma aşamasını ve ödeme kanıtlarını da makalemizin sonuna ekliyorum ve bol kazançlı günler diliyorum. Hoşcakalın...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!