23 Ekim 2013 Çarşamba

Scam Uyarısı [PTCBank.Net]


     Her fırsatta dediğim gibi günde 2-3 dolar kazandırdığını iddia eden sitelere itibar etmeyin, tıklayıp vaktinizi boşa harcamayın. PTCBank.Net adlı sitede bunlardan bir tanesi.

     Toplam 20 tane reklam ile günde 3 dolara yakın kazandıran ve 100 dolara ulaşınca ödeme talep edebileceğimizi belirten bu site ödeme talep ettikten sonra sizi BANlıyor. PTC işine yeni başlamış 3-5 kullanıcıdan bu siteyi duyunca sizde aynı tuzağa düşmeyin diye uyarmak istedim. Site kesinlikle ödeme yapmıyor.

     Bu sitenin scam olup olmadığını anlamak için "PTCBank scam mı" diye basit bir Google araması ile ya da ingilizceniz varsa "PTCBank scam or legit" yazarak anlamanız mümkün. Bloğumuzu takip edenler için bu tip scam uyarılarını yapmaya devam edeceğim.



5 yorum:

  1. peki buu sitelerin reklamını tıkladıgındada aşagıdaki reklam siteleri yönlendirmeleri çıkıyor.neobux clixsense gibi.insanların duygularıyla emekleriyle bu derece nasıl oynuyorlar.eger dediğiniz gibiyse haramm olsun.beş günüm kaldı scammı değilmi gözlerimle görüp emin olmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Scam ve henüz ortada dolaşan hiç bir ödeme kanıtı yok. Zaten hiç bir yatırım yapmadan günde 1-2 dolar kazandırdığını iddia eden sitelere asla emek harcamayın.

      Neyse madem 5 gününüz kalmış kendiniz tecrübe edip görebilirsiniz scam olduğunu.

      Sil
    2. bende düşünmedim değil gerçek olmayacagını.diğer siteler,0,001 tıklma basına verirken bunun günde 2,5 dolar kadar vermesi düşündürücü tabi.bende sadece deneme amaçlı sonuna kadar gideğim dedim.bakalım 1 şubatta belli olacak.sonuçta pc basında oluyordum zaten.biraz zaman kaybı olsada artık kısmet

      Sil
  2. bende denedim dün para talep ettim bugün kayıtımı silmişler www.cashetria.com ardından www.ptcbank.net ikiside aynı oyunu yapıyor sakın inanıp zaman harcamayın ve onlara kazanç sağlamyın

    YanıtlaSil
  3. vay adi şerefsiz insan düşmanları demek öyle yapıyorlar.

    YanıtlaSil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!