22 Şubat 2014 Cumartesi

Güncel Gelişmeler [01 Ocak - 22 Şubat 2014]


     Elimde olmayan nedenlerden dolayı blog içeriğini birkaç haftadır güncelleyemedim. Yeni gelişmeleri sizlere iletmeye devam edeceğim. Kötü haber olarak arasında incelemesini yaptığım sitelerinde bulunduğu GladBux, TheBux (Nadiren ödeme alınabiliyor), GMGBux, NaidBux, LinxBux, Payhub, Optibux, Donclix, Silksbux, Owlclix, LCNClix gibi birçok site maalesef scam listesine düştüler. Diğer gelişmeleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Yeni Açılan Siteler



Scam Listesine Düşen Siteler

GMGBux.Com
TheBux.Com
NaidBux.Com
LinxBux.Com
LCNClix.Com
PayHub.Us
OwlClix.Com
SilksBux.Com
DonClix.Com


Sitelerden Gelişmeler
  • PTC Solution ödemelerde aylık sisteme geçti. Ay sonunda ödeme yapıyorlar eğer 30 içinde ödemeniz gelmediyse admine ticket açıp bildirin ödemeyi yapıyor. Şimdilik endişe edecek bir durum yok fakat yinede can sıkıcı bir durum pek tabi.
  • Ojooo mevcut diller arasına Türkçe'yi de ekledi. Her ne kadar Google Translate ile çevirilmiş bir Türkçe olarak dursa da diğer PTC sitelerine örnek olması açısından olumlu bir adım.
  • TheBux mevcut problemlerini uzun zaman geçmesine rağmen çözemedi, scam damgası yemekten kurtulamadı. Fakat yinede 2$ limitli ödeme günlerinde şansınız varsa para çekmeyi başarabiliyorsunuz.
  • ClixSense reklam çeşitleri arasına Sticky Ads adı verilen sabit reklam opsiyonunu ekledi. Yani artık gün içinde limiti bitince kaybolmayan sabit reklamlara tıklayabilmiş olacağız. Fakat bu sticky reklamlardan şu an ref geliri elde edilmiyor. Fiyatları uygun tutmak için böyle bir yola başvurmuş olabilirler.
  • NeoBux reklam izleme sırasındaki sayaç animasyonunu değiştirdi. Artık reklam izlerken NeoBux'un "o" harfinin sarıya dönüşmesini bekliyoruz. (alttaki resimdeki gibi)


Son Ödeme Kanıtlarım


NeoBux 13,34 $





ProBux 23,20 $




SuperKozmetik 9,80 €



4 yorum:

  1. Merhaba . benim daha önce ptc solition , the bux , neobux gibi sitelere üyeliğim vardı . ama bi ara bu işi bıraktım 1 1.5 ay hiç siteye girmedim sonra tekrar başlamak istedim ancak bu sitelerde engel yemişim . neobuxda engel yemişim diğerlerinde reklam cıkmıyor . ne yapmam lazım yeni üyelikde acamıyorum ipden ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.

      Uzun bir süre ara verdiyseniz muhtemelen hesaplarınız silinmiştir.

      Yeni bir Email hesabı ile yeni üyelik açabilirsiniz. (Modemi resetleyip, tarayıcı geçmişini de temizleyiniz.)

      TheBux sitesi Scam durumda olduğu için yeniden üyelik açıp vakit harcamayınız. "En İyi PTC Siteleri" listemizdeki PTC sitelerini kullanabilirsiniz şu an için.

      Sil
  2. aynı sorun bende var paypal hesabı aynı olsa bır sorun teskıl edermı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni üyelikte açtığınız email hesabını PayPal'a da tanımlayabilirsiniz. Örneğin benim 3 adet Email hesabım var ve üçüde PayPal'a tanımlı. Hangisini yazarsam yazayım para hesabıma geliyor.

      PayPal'da Email adresi ekle menüsünü bulun ve yeni mailinizi ekleyin.. Böylece banlandığınız PTC sitelerine tekrar üye olduğunuzda sorun çıkmayacaktır.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!