7 Kasım 2013 Perşembe

TapBux [PTC]


UYARI !!!

TapBux sitesi maalesef SCAM olmuştur ve makalede yazanlar artık geçersizdir...

     Bir PTC sitesinin anında ödeme yapması çok önemli. Aslında anında ödemesi olmayıp yinede güvenilir olan siteler mevcut (clixsense gibi) fakat bir sitenin anında ödeme yapması üyelerini tedirgin olmaktan uzak tutan bir unsurdur. Acaba paramı çekebilecek miyim yoksa emeklerim boşa mı gidecek endişesi yaşamazsınız. Anında ödeme yapan sitelere bir yenisi daha eklendi TapBux.

Site Künyesi


     PTC siteleri konusunda yeniyseniz ve aşağıdaki terimler hakkında bilginiz yoksa önce "Rehber" sayfamızı ziyaret ediniz. Ayrıca yine yeni başlayanlar için hazırladığımız "Videolu Anlatımlar"a göz atabilirsiniz.

Site Adresi : www.tapbux.com
Script Türü : Özel Script
Kazanç Yöntemleri : PTC, Wheel, Super Rewards Offers
Reklam İzleme Yöntemi : Videolu anlatım için tıklayın!..
Günlük Fix Reklam Değerleri : Standart üyeler için günlük 5-10 cent arası kazanç
Upgrade Tablosu : Upgrade tablosu için tıklayın!..
Minumum Ödeme Limiti : 2$
Ödeme Kanalları : PayPal, Payza
Ödeme Metodu : Instant Payment (Anlık Ödeme)
Ödeme Kanıtı : Henüz Yok
Ek Açıklama : Tapbux iddialı giriş yapan bir PTC sitesi. Anlık ödeme yapması, günlük reklam kazancının gayet iyi olması ve kiralık ref performanslarının yüz güldürmesi sebebiyle içimizden acaba yeni bir NeoBux'mu geliyor demek geçiyor. Henüz kesin bir şey söylemek için erken fakat anlık ödeme yaptığı sürece bir sıkıntı yok.

     Standart bir üyeye günlük kazandırdığı miktar 5 ila 10 cent arasında değişiyor. Bu gayet iyi bir tutar. Adprize benzeri "Wheel" diye bir kazanç yöntemi de koymuşlar fakat çıkan ödüllerin miktarı şimdilik çok düşük tutulmuş. 0.001$ ile 0.01$ arasında ödül çıkıyor nadiren.

     TapBux sitesi hakkında yayınladığımız gelişme ve güncellemelere ulaşmak için tıklayın!..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!