18 Kasım 2013 Pazartesi

PTC Solution [PTC]

DİKKAT !!! Bu makalede tanıtılan PTCSoluiton sitesi ödemeleri yapmakta sıkıntı yaşamaktadır. SCAM listesine düşmesi an meselesi o yüzden yatırım yapmamanız tavsiye edilir.


     Yatırım yapmadan kısa sürede 50 ref kiraladığım (100'e tamamlayınca para çekmeye başlayacağım) Gayet sağlam adımlarla ilerleyen PTC Solution sitesini tanıtmak istiyorum. Sitenin tek olumsuz yanı reklam izleme zorunluluğu olması. (yani reklam izlerken başka bir sayfayı gezemiyorsunuz) Fakat bunun dışında olumlu yanları oldukça fazla.

Site Künyesi


     PTC siteleri konusunda yeniyseniz ve aşağıdaki terimler hakkında bilginiz yoksa önce "Rehber" sayfamızı ziyaret ediniz. Ayrıca yine yeni başlayanlar için hazırladığımız "Videolu Anlatımlar"a göz atabilirsiniz.

Site Adresi : http://ptcsolution.com
Script Türü : PTC Evolution Script
Kazanç Yöntemleri : PTC, PTSU, Grid, Traffic Exchange, SuperRewards, Matomy, TokenAds Offers, Crowdflower Tasks
Reklam İzleme Yöntemi : Videolu anlatım tıklayın!..
Günlük Fix Reklam Değerleri : Standart üyelere günlük 6 cent kazanç (6 x 0.005$, 6 x 0.003$) +
Upgrade Tablosu : Upgrade tablosu için tıklayın!..
Minumum Ödeme Limiti : İlk çekim 2$ ikinci 4$ üç ve sonrasında ise 6$
Ödeme Kanalları : PayPal, Payza, EgoPay
Ödeme Metodu : Manuel (24-48 saat içinde hafta içi)
Ödeme Kanıtı : Henüz Yok
Ek Açıklama : Sitenin olumsuz yanlarını sayacak olursak standart üyelerin en fazla 100 adet ref kiralamaya izin vermesi ve reklam izleme zorunluluğu (focus) olması diyebilirim. Fakat bu kaliteyi koruduğu sürece bu durum çokta can sıkıcı değil. Olumlu izlenimlerim ise Rented Ref yani kiralık reflerin performansları oldukça tatmin edici. Hiç yatırım yapmadan kısa bir zamanda sıfırdan 50 refe ulaştım. Standart üyeler için direkt ref edinme sayısı da gayet yeterli. Standart üyeler 200 refe kadar direkt ref edinebiliyor. Kazanç olarak Grid oyununu da günlük oynamanızı tavsiye ediyorum hemen hemen her gün 10 cent çıkıyor Grid oyunundan. Crowdflower tasksları ve diğer offers yöntemleri ile kazanç yelpazesi gayet geniş bir site. Ödemeleri ise aksatmıyor, haftasonu ya da resmi tatil olmayan günler 48 saat içinde ödeme yapıyorlar.

PTC Solution sitesi hakkında yayınladığımız gelişme ve güncellemelere ulaşmak için tıklayın!..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!