16 Aralık 2015 Çarşamba

Trafficmonsoon Whatsapp Alarm Grubu


     Değerli takipçiler. Bildiğiniz üzere Trafficmonsoon sitesi yatırım yapmayan kullanıcılara en iyi kazanç sağlayan site. Sitede kullanıcıların verdiği reklamlar sık sık yer alıyor fakat bunları yakalamak zor. Bir saniye bile geç kalsak "Sorry Ad Expired" uyarısı ile karşılaşabiliyoruz yani reklamın kotası bitiyor.

     Asıl önemli olan sabit (kaybolmayan) admin reklamlarını yakalamak. Sitede bakım çalışması olduğu günlerde admin reset saatinde reklam yayınlamıyor. İlerki saatlerde yayınlasa bile bir süre sonra geri kaldırıyor. Zaten biliyorsunuz sitenin günlük sabit reklam taahhüdü yok, adminin gönlünden ne koparsa.

     Görüyorum ki birkaç gün üst üste reklam gelmediğini gören üyeler siteyi komple bırakıyor. Bunun önüne geçmek için Whatsapp grubu kurma fikri aklıma geldi. Admin reklamları geldiğinde gruba yazarak haber vereceğiz böylece o an müsait olan herkes reklamları kaçırmamış olacak. Böylece hem ben hem siz kazanacaksınız.

NOT: Gruba sadece bloğumuzdaki linkten üye olan benim refim olan üyeler girebilir. Gruba dahil olmak için harclikyap@gmail.com adresine Trafficmonsoon nickinizi ve telefon numaranızı yazarak gönderin, sizi gruba ekleyeyim.



     Trafficmonsoon hakkında bilgi edinmek için videolu inceleme içeren makalemizi inceleyebilirsiniz. Bloğumuzdaki linklerden üye olan üyelere Whatsapp veya Facebook üzerinden destek verilecektir...

1 yorum:

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!