23 Şubat 2016 Salı

Ayuwage [PTC] (Güncellendi)


     Bu makalemizde 2009 yılından bu yana yayında olan Ayuwage sitesini inceliyoruz. Kendine özgün script yapısı, tasarımı ve diğer PTC'lere göre daha fazla kazandıran reklam sayısı ile ön plana çıkan Ayuwage sitesi, yatırım yapmadan kazanmak isteyen kullanıcıları memnun edecek nadir sitelerden bir tanesi.

     Ayuwage sitesine üye değilseniz üye olmak için tıklayın...


     Üye formunu şu şekilde doldurup üye oluyoruz.

Payment Email ve Payment Email Again : Buraya gireceğimiz email aynı zamanda ödeme alırken kullanacağınız Email adresiniz olmalı. Örneğin ödeme şekli için PayPal kullanıyorsanız PayPal'a üye olurken veya sonradan tanımladığınız mail adresinizi yazınız.

Login Name : Kendinize bir kullanıcı adı belirliyorsunuz. Nick yani.

Login Password ve Password Again : Şifrenizi belirliyorsunuz. (her iki kutuya da aynısını yazın.)

     Doldurduktan sonra formun altında "Review our Terms of Service..." yazan kutucuğu işaretleyip "Join AyuWage Now" tuşuna tıklayın, mail adresinize bir aktivasyon maili gelmiş olabilir (gelip gelmediğini hatırlamıyorum) o mailin içindeki linke de tıkladıktan sonra üyeliğiniz aktifleşecektir. Artık siteye kullanıcı adınız ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.


     Ayuwage'de kazancımız kredi puanı olarak birikiyor. 2 kredinin değeri 0.001$ yani kredi miktarınızı ikiye bölerseniz o kadar $ paranız var demektir biriken. (üstteki resimde kırmızı çerçeve ile işaretlediğim alandan da görebilirsiniz.)

     Üst menüyü inceleyecek olursak :

Start Earning : Kazanç elde etmemiz için gerekli olan reklam ve taskları bu menü altında bulacaksınız.

Home : Üyeliğiniz hakkında istatistiki bilgileri ve grafikleri vs.. öğrenebilirsiniz.

Rewards : Kazancınızı Paypal, Payza, Liberty Reserve gibi sistemlere çekmenin yanısıra ref kiralama, piyangolara katılma, reklam verme gibi seçeneklerle de paranızı harcayabileceğiniz alan. Paranızı çekmek istiyorsanız en az 10,000 kredi yani 5$ biriktirmiş olmanız gerekiyor.

Toolbar : Araç çubuğu yükleyip reklamlardan haberdar olmak isteyenler indirip kurabilir, fakat niyeyse Google Chrome tarayıcısı ile uyumlu değil bu toolbar. Sadece İnternet Explorer, Firefox, Sarafi ile uyumlu.

Community : Sitenin forum alanı.

My Account : Profil alanınız, buradan bilgilerinizi değiştirebilir, ref istatistiklerinizi görebilirsiniz.

Request Help : Sitenin yardım bölümü, gerekirse ingilizce olarak mesaj atıp destek alabilirsiniz.


     Üstteki resimde "Home" sekmesini görüyorsunuz buradan 1 haftalık kredi istatistiğinizi grafiksel olarak izleyebilirsiniz...


     Gelelim reklamları görüntüleyeceğimiz "Start Earing alanına. Kazançlar kredi miktarına göre 7 ayrı kategoriye ayrılmış. Şimdi bunları inceleyelim.

  • View Sites : 2-12 arası kredi kazandıran reklamlar.

    Nasıl Yapılır: Tıklıyoruz açılan sayfada 3 saniye sonra "Continue to website" yazısı görünecek ona da tıklıyoruz açılan sayfa tam yüklendikten sonra 15-20 saniye sayfayı kapatmayıp sonrasında kapatıyoruz. (Odaklanmanıza gerek yok arkaplanda görüntülenebilir)
  • Regular Sites : 10-60 arası kredi kazandıran reklamlar.

    Nasıl Yapılır: Tıklıyoruz açılan sayfada 3 saniye sonra "Continue to website" yazısı görünecek ona da tıklıyoruz açılan sayfayı 10 saniye boyunca kapatmıyoruz açılan sayfanın içinde bir tane google reklamı bulup ona da tıklıyoruz sayfa yüklenesiye kadar bekliyoruz ve kapatıyoruz.
  • Explore : Siteye sonradan eklenen en sevilen görev. Kolay ve en kazançlı Explore sekmesi. 60-120 arası kredi kazandırıyor. Bu görevler bazı günler oldukça fazla çıkıyor. Explore görevleri sayesinde günde 1 dolara yakın kazandığımız oluyor.

    Nasıl Yapılır: Nasıl yapıldığı biraz karışık gelebilir o yüzden makalenin en altında Ayuwage Explore Görevleri Nasıl Yapılır ? isimli videomuzdan yararlanabilirsiniz.
  • Email : 30 - 60 kredi arası puanı veren bu görev ise oldukça basit.

    Nasıl Yapılır: Tıklıyoruz açılan sayfada 3 saniye sonra "Continue to website" yazısı görünecek ona da tıklıyoruz mail adresinize bir mail gönderiyor (bu mail spam mail kutusuna düşebilir orayı da kontrol edin) mailin içinde SSL ve Non SSL diye iki link göreceksiniz. SSL linki hata verebiliyor o yüzden diğerine tıklayın 10 saniye bekleyip sayfayı kapatın. Krediniz hesabınıza işlenecektir.
  • Search Sites : 50-100 arası kredi kazandırıyor.

    Nasıl Yapılır: Sizden google.com veya yahoo.com gibi arama motorlarında bir kelime aramanızı istiyor sonuçlar arasında istenilen linke tıklayıp 10 saniye bekledikten sonra onay butonuna tıkladığınızda krediniz yükleniyor. Dikkat etmeniz gereken hangi arama motorunu istediğine ve hangi web sitesini istediğine dikkat etmeniz, orada Yahoo yazıyorken siz Google'dan yaparsanız krediniz yüklenmez, ve tabiiki birde doğru sitenin linkini bulmanız gerekiyor.
  • Special Sites : 100-400 arası kredi kazandırıyor.

    Nasıl Yapılır: PTSU yani üye ol kazan sistemi. İstenilen siteye üye olup üyeliğinizi kanıtlayınca krediniz yükleniyor. Ama çok nadir görev geliyor bu sekmeye. Pek uğraşmaya değmez.
  • Survey Sites : 500-4000 arası kredi kazandırıyor. Anket sitelerine üye olarak belirli bir miktar anket yapmanızı vs.. istiyor. Hem zahmetli hemde krediler anında yüklenmediği için ben bu yöntemi tercih etmiyorum.
  • Live Sites : Saatte 50-250 kredi kazandırdığını iddia ediyor,

    Nasıl Yapılır: Otomatik sörf yapıyor ve siteleri gezmenizi istiyor. Birkaç kez denedim fakat reklam gelmedi hemde site uyarı verdi o yüzden bu sekmeye bulaşmamakta fayda var.

     Bu sekmelerden sadece View Sites, Regular Sites, Explore, Search Sites ve Email sekmelerini kullanın diğerlerinde pek işe yarar görevler çıkmıyor. Zaten o sekmelerde krediler anında yüklenmiyor incelemeye alındıktan sonra yükleniyor ve uğraştırıcı.


     Dikkat etmeniz gereken bir kaç husus var... Yukardaki resimde gördüğünüz "Warnings Accumulated from Browsing: 0 Warning(s) (Instruction Follow Checker)" yazısı reklamları izlerken yaptığınız kural hatalarını bildiriyor. Eğer 3 uyarı alırsanız site hesabınızı kapatıyor. Ama korkmayın uyarılar 24 saat sonra siliniyor. Eğer 2 uyarı aldıysanız birkaç gün siteye girmeyin uyarıların silinmesini bekleyin, size tavsiyem sakın olaki 2 uyarınız varken reklam tıklamayın ne olur ne olmaz.

     Peki Ayuwage'de neden uyarı alıyorum diye sorarsanız 2 sebebi var.


  • Birincisi arasıra Bot kontrol reklamları çıkıyor ve yanlışlıkla bu reklama tıklarsanız uyarı alıyorsunuz. Bunun amacı sizin gerçekten bir insan mı yoksa otomatik tıklayan bir bilgisayar programı olup olmaığınızı test etmek. (Bot reklamı aşağıdaki resimdeki gibi görünüyor ve arasıra çıkıyor karşımıza. Sakın tıklamayın)






  •  İkinci neden ise reklamları izlerken gerekli şartların dışına çıkmış olmanız. Mesele View Sites sekmesi altındaki reklamlara tıkladığınızda sitenin açılması ve 20 saniye beklemeniz gerekiyor, Yani 20 saniye beklemeden kapatırsanız kural hatası yapmış oluyorsunuz. Regular Sites sekmesi altındakiler ise açılan sitede en az bir reklama tıklamanız isteniyor, Görevlerin nasıl yapıldığını makalenin başında anlatmıştık.



     Gelelim kazandığımız kredileri nasıl değerlendireceğimize.


     AyuWage'de en üstteki menülerde Reward bölümü var. Kazandığınız kredileri buradan değerlendirebiliyorsunuz. Para olarak çekmek istersek PayPal veya Payza yoluyla para talep edebiliyoruz. (Ödemeler anında yapılmıyor, biriken ödemeleri toptan yapıyorlar bazen 1 ay sürebilir endişe etmeyin) Minumum çekme tutarı 10.000 kredi yani 5$ ama isterseniz 20.000 kredi olunca 10$ olarak da çekebilirsiniz. 10 $ olarak çekerseniz 300 kredi bonus veriyor.

     En güzel yanlarından bir tanesi de ödemelerde kesinti yapmıyor. Tam ödüyor. Aldığınız ödemelerin kanıtlarını Ayuwage forumunda paylaşmayı ihmal etmeyin. Site bizden bunu istiyor.

     Kredileri nakit olarak çekmek yerine yine Reward ekranından Ref kiralayabilir veya siteye reklam verebilirsiniz. Ya da AyuWage'nin düzenlediği çekilişler için bilet alabilirsiniz. Fakat ref kiralamanızı tavsiye etmiyorum aldığınız reflerin hemen hemen hepsi uzun süre önce siteyi bırakmış pasif üyelerden çıkıyor. Aktif üyelerin ise süresini uzatmamıza izin vermiyor zaten. O yüzden ref kiralamayın.

     Explore görevinin nasıl yapıldığına dair video hazırladığımızı makalenin başında belirtmiştik. Ödeme kanıtı ve Explore videosunu da ekleyerek bu incelememizi sonlandırıyorum. Görüşmek üzere...






46 yorum:

  1. bu siteden çok memnunum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız Sema hanım.

      Dönem dönem reklam sayısında azalma olsa da halen standart üyelere çok iyi kazandıran siteler bunlar. Özellikle gece geç saatlerde kontrol etmenizi tavsiye ederim 0.015 $ değerindeki reklamlar çok oluyor gece.

      Sil
  2. merhaba biraz önce para çekmeyi denedim siteden 0,53 usd site sıkıntı çıkarmadı paypal hesabımı girdim sıra banka hesabını girmeye geldiğinde http://i.hizliresim.com/bgZzNb.png böyle bir şey çıktı kare içine aldığın yerlerdeki problemler çıkıyo bir de KREDİ KARTI EKLEYİN yazıyor banka hesabıma alamıyor muyum ödemeyi?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba.

    0,53$ çekemezsiniz minumum 5$ çekebilirsiniz. Siz sanırım çekmek yerine siteye yatırım yapma sayfasına tıkladınız o yüzden kredi kartı numarası soruyor.

    YanıtlaSil
  4. selam siteye sayfanızdan üye oldum, güzelde ilerleme sağlıyor fakat siz siteyi tanıttıktan sonra farklı bir bölüm daha koymuşlar iyi kazandıran bu bölümü çözemedim siz bu explore denen bölümde üç tane url kısmını uyguluyor musunuz? nasıl yapılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir noktaya değindiniz Explore görevlerinin nasıl yapıldığını da makaleye eklemem gerekecek. Kısaca özetlemek gerekirse :

      Karşınıza 3 kutucuk çıkıyor

      1. Kutucuğa açılan sitenin adresini adres çubuğundan kopyalayıp yapıştırın. Örn. http://harclikyap.blogspot.com

      Sonra açılan sitedeki bir dahili linke tıklayın Örn. http://harclikyap.blogspot.com/sayfa.html

      3. kutucuğa ise sitedeki reklamlardan birine tıklayıp onun adresini yapıştırın. Google reklamları gibi reklamlar meselela.

      Bazı siteler hata veriyor sebebi de .tr uzantılı olması çünkü .com ile bitmesi lazım .tr kısmını silin (nokta ile birlikte silin)

      Umarım yardımcı olmuşumdur bu site çoğu gün 50 centin üzerinde kazanç getiriyor ayda 20 dolar civarı para çekiyorum buradan.

      Sil
    2. teşekkür ederim yanıt için hemen deniyorum

      Sil
  5. paypal email yazılan yere paypala kayıt oldugum emaili mi yazılıyorum ben bunun gibi 5-6 ptc sitesine daha kayıt oldum ve hep paypala kayıt oldugum e postayı yazdım dogru mu yapıyorum ? yoksa paypala kayıt olduktan sonra paypal ayrı bi email mi veriyor ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PayPal illaki PayPal'a üye olurken kullandığınız mail adresi ile para çekimini şart koşmuyor. Paypal'a isterseniz sonradan 5 tane daha mail adresi ekleyip o adreslerle de para çekebilirsiniz O yüzden Ayuwage'ye yazdığınız mail PayPal'a ekli olsun yeterli.

      Sil
  6. merhaba sitenizde ödeme belgesini gördüm bende burdan üye oldum fakat şubat başından beri iki defa ödeme paypal hesabıma gönderdiğim halde ulaşmadı, şimdi üçüncüsünü göndermek üzereyim neden bu kadar aksama olabilir ki? sizinde ödeme talebinizin üzerinden 1 ayı aşkın zaman geçmiş miydi? bilgi verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk kez bu kadar uzun sürüyor. Sitedeki yavaşlamayı halletmişler ödemelerde birkaç gün içinde yapılacakmış. Herkesinkini toplu ödüyorlar bende 1 aydır bekliyorum 2 kez 10$ çektim toplam 20$ beklemede şu an.

      Sil
  7. ödensinde beklemek sorun değil casnhitste para gitti, adfiverde para gitti bunda da gitseydi artık bu işleri bi düşünmek gerekecekti, TMS de reklamları azalttı verdikleri de tek tek ve çok düşük onunda tadı kalmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayuwage'nin şu an için scam olacağını zannetmiyorum ama ilk kez bu kadar uzattılar ödemeleri. Eski bir sitedir kendisi. (Gerçi CashNHits'te eskiydi)

      Ödeme konusunda bekliyoruz benimde 20$ bekleyen ödemem var.

      PTC sitelerinde scam olma riski her zaman vardır. Özellikle yeni açılan ve kendini kanıtlamamış PTC sitelerine kesin parayı alırım gözüyle bakılmamalı, yüzde 95'i ilk yılı doldurmadan scam oluyor.

      TMS konusunda halen bir gelişme yok PayPal TMS'nin parasını yaklaşık 3-4 ay daha rehin tutacak ondan sonra salacak.

      Size Bitcoin ödeme yöntemini öneriyorum, Bitcoin ile ödeme yapan sitelere yönelmek gerekiyor artık Çünkü PayPal neredeyse tüm PTC siteleri ile ilişkiyi kopardı.

      Bitcoin'i paraya çevirmek çok kolay.

      Sil
    2. şimdi sizden iki şey rica edeceğim affınıza sığınarak;
      1.si sitenizde aramak istediğim konulara yada isimlere göre arama seçeneği de olsa süper olcak bu bir öneri yani çünkü siteniz çok dolu dolu ve iyi bir anlatım var.bazen aradıklarımı bulmakta zorlanıyorum bilmem başkaları da var mı bu durumda?
      2.si sizin favoriniz olan siteler hangileri şuan?

      birde bitcoin ödeme kanalı hk da anlatımınız sitenizde var mı?detay varsa okumak isterim.
      saygılar

      Sil
    3. Bloğumuz Google'ın Blogger adlı blog sistemi üzerine kurulu. Her makalenin altında etiketler mevcut mesela PTC siteleri makalelerini aramak için sayfanın en üstündeki yere PTC yazın.

      Size tavsiye edebileceğim yeni bir site yok maalesef. Bitcoin yöntemini anlatacağım birkaç ay sonra. Şu aralar makale hazırlamak için hiç müsait değilim. Anket sitelerinden Thepanelstation ve mysurvey i tavsiye ederim.

      Sil
    4. yanıt için tşk ler.kolay gelsin.

      Sil
  8. merhaba ayuwage 15 $ ödemeyi nihayet bugün yapmış, yazınızda ödeme kanıtının forumda paylaşılmasını istediklerini belirtmişsiniz, kısaca bu kanıtı nasıl yükleyebileceğimizi söyleyebilir misiniz? yardımlarınız için şimdiden tşk ler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce Ekran görüntüsünü jpeg olarak bilgisayara kaydedin.
      Sonra http://hizliresim.com/ sitesine yükleyin.
      Direkt link kısmındaki linki kopyalayın
      Ayuwage'nin community formu var payment proofs kategorisinde paylaşın. Buradan tam detaylı tarif etmem zor. Foruma nasıl resim eklenir diye google'da aratmak işinize yarayabilir.

      Sil
    2. yardımlarınız için tşk ler.

      Sil
  9. Ayuwagede diğer sitelerde ödeme kanıtı nasıl ekleniyor acabs

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ödeme kanıtı ekleme konusunda çok talep gelmeye başladı. Resimli anlatım hazırlayacağım vakit bulabilirsem. Bloğumuzu takipte kalın...

      Sil
  10. İyi günler ben 3 warning uyarısı almışım hesabım kapatılır mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 uyarı da banlanırsınız evet. Hatta bazen uyarı bile vermeden banlayabiliyor. Çerezleri temizleyip yeni üyelik açmak gerekiyor öyle bir durumda.

      Sil
    2. Şuan 3 uyarıya rağmen görevleri yapabiliyorum hala konuyla ilgili ticket gönderdim cevabını bekliyorum umarım hesabım kapatılmaz çünkü içerde 5 dolara yakın biriken para var :/

      Sil
    3. hocam merhaba ayuwage sitesine kayıt olduğum gün hiç bir sıkıntı yaşamadım hatta kısa bi sürede 1.5 dolara kadar ulaştım fakat son 2-3 gündür reklama tıkladığımda contunie diyeceğim sayfa açılmıyor belli bi süre sonra geçer diye düşünmüştüm ama hala aynı hatayı alıyorum bunun sebebi ne olabilir bir çözüm var mıdır ?

      Sil
    4. @Mert Mert

      Son günlerde yine Ayuwage'de server problemi var site çok yavaşladı belki ondan kaynaklı olabilir.

      Daha da olmazsa tarayıcınızın çerezlerini temizleyip tekrar giriş yapın. Veya farklı bir tarayıcıda deneyin.

      Sil
    5. chrome ve mozilla kullanıyorum çerezleri de dediğiniz gibi temizlememe rağmen halen aynı sorun devam ediyor sebebi nedir bilmiyorum umarım düzelir teşekkürler yardımınız için

      Sil
    6. @Mert Mert Rica ederim. Sorun belki de hesabınızdan kaynaklanıyordur Ayuwage ile iletişime geçin diyeceğim fakat ticketlere cevap vermiyorlar.

      Birde cep telefonunuzdan giriş yapıp tıklamaya çalışın bakalım. Yine olmuyorsa sorun sizden kaynaklı değildir.

      Sil
    7. dediğiniz gibi cep telefonundan denedim mobil bağlantı ile reklam açıldı fakat bilgisayara bağlandığım wifi bağlantısı ile telefonda da aynı sıkıntı yaşandı sanırım sorun internetimle alakalı ama sorunun ne olduğuna dair hiç bi fikrim yok dediğim gibi aynı bağlantıyla 3 gün kadar önce sorunsuz giriyordum reklamlara şimdi giremiyorum eğer yardımcı olabilirseniz çok iyi olur

      Sil
    8. @Mert Mert evet sorun sabit internet bağlantınızdan ama buna neyin yol açtığına emin değilim. DNS ayarlarınızı bir değiştirin bakalım. O da olmadı modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin (tecrübesizseniz yapmayın)

      Daha da aklıma bir şey gelmedi maalesef. Umarım düzelir.

      Sil
    9. mesut bey sorunu çözdüm çok teşekkürler yardımlarınız için. bir daha aynı sorunu yaşayan olursa belirteyim hotspot shield porgramını yükleyerek çözdüm sorunu.

      Sil
    10. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Kolay gelsin...

      Sil
  11. merhaba mesut hocam ben ayuwage de odeme yanlışlıkla paypal 5 dolar yerine ayuads krediye tıkladım 2 gün oldu siteye admine mail atmama rağmen dönüş olmadı para gittimi şimdi vermezlermi geri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.

      Maalesef Ayuwage ticketlere cevap verme konusunda çok yavaş. Hatta neredeyse hiç cevap vermiyor.

      Kredinizi reklam vererek değerlendirin bence.

      Sil
  12. merhaba ayuwage hesabım askıya alındı. 5 dolar ödeme talep etmiştim paypal hesabıma ve içeride 3 dolar daha vardı. 5 dolar paypal hesabıma aktarılır mı sizce ? ve aynı paypal hesabıyla yeniden bir hesap açabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  13. Merhaba. Ayuwage maalesef benide banladı 2 hafta önce. Ama ödeme bekleyen askıdaki ödememi gönderdi. Sizede gönderir umarım. Fakat içerdeki 3$'ı kurtarma şansı yok.

    Bloğumuzdaki linkten yeniden üye olabilirsiniz. Farklı bir mail adresi ile üye olmalısınız tabiki. Yeniden PayPal açmanıza gerek yok. PayPal'a birden fazla mail adresi tanımlayabilliyorsunuz. PayPal'a giriş yapın Mail adresinizi ekleyin böylece yeni adresle de ödeme talep edebilirsiniz.

    http://www.ayuwage.com/?reg=84737

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler yeni bir hesap açtım sayenizde. bir de yandex toloka da bi sıkıntım var burdan yazmak ne kadar doğru bilemem ama yine de yardımcı olursanız çok iyi olur. yandex toloka şifremi unuttum, şifre hatırlatıcı da güvenlik sorusunu da hatırlamıyorum defalarca form göndermeme rağmen bi türlü olmadı. sizce yeni bir hesap açabilir miyim aynı bilgilerle ( isim, paypal, telefon no ) gibi.

      Sil
    2. Toloka'da yeni hesap açmanızda bir sakınca yok. İsim ve adres bilgileriniz aynı olabilir ama farklı bir mail adresi ve telefon numarası ile kayıt olmalısınız.

      Sil
  14. Ayuwage'den 5 dolar istedim nisan 24 te hala gelmedi.Bu kadar uzatıyor mu bu site

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bazen 15 günde bazen 1 ayda toptan ödemeleri yapıyor. Siteden banlanmadığınız sürece ödemeleriniz gelir sıkıntı olmaz.

      Sil
  15. Telefonda sadece wiev ve regular calisiyo . Bi bildiginiz varmi birde arac cubugu telefona indiremiyoruz neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefondan tıklamak zaten riskli yani kural gereği yasak. Fark edilirse hesabınız BAN yiyebilir. Araç çubuğu zaten yüklenmez Windows uyumlu sadece.

      Sil
  16. merhaba ayuwage de çok rahat ve hızlı reklam topladım 2-3 güne bir 5 $ yapınca beni hemen banladılar, bandan önce talep ettiğim ödeme gelmedi yaklaşık 3$ içerde kaldı.sonra başka bir mail adresi ile yeni hesap açtım 5$ yine yaptım ödeme talep ettim gelmedi, yazdım gelmedi diye cevap gelmedi.yani bu site bana mı kasıtlı yapıyo:)) yoksa scam mi oldu bilen var mı? parasını 1 hafta içinde alabilen oldu mu yakın zamanda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Scam değil fakat son zamanlarda çoğu kişiyi banladılar. Günde 25 centten fazla kazanmayın. 4 günde 1$ kazanacak şekilde ayarlayın.

      Explore görevleri yüzünden banlıyorlar sanırım. Ödeme alanlar halen var ama dediğim gibi çok sık banlıyor.

      Sil
  17. Tam para çekicektim onaylandı ertesi gün banladı pis site,hiç uğraşmaya değmez,scam yolunda, inşallah çöker.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız son zamanlarda iyice arttırdı bu ban işini. Hatta sayılı kişiye ödeme yapmaya başladı.

      Banladıkça hesap açtım 3 hesabımda banlandı bakalım bu da banlanırsa bende bırakacağım.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!