29 Nisan 2015 Çarşamba

Duyuru (Trafficmonsoon Geçici Sorun)


     Değerli takipçiler Trafficmonsoon sitesi 1 haftadır alttaki hata mesajında da yazdığı üzere teknik bir arıza ve bakım sebebiyle reklam yayınlamıyor, Duyumlara göre admin siteyi hızlandırmak için ek server kiralama ile uğraşıyormuş. Önceki günlerde de benzer bir durum yaşanmış fakat kısa sürede düzeltilmişti. Site bir süre sonra tekrar aktif olacaktır, şimdilik bir scam endişesi bulunmuyor. Site yeniden faal duıruma geçtiğinde tüm alt üyelerimize mail yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.


Cash Links Temporarily Disabled.
Cash links are temporarily disabled due to large load on server being caused by the large volume of visitors viewing them. We're working to resolve this asap.


     Bir diğer duyuru ise NeoBux'tan. NeoBux yedinci yılını kutluyor. Logosunu yeni yaşına uyarlayan NeoBux'ta her yıl olduğu gibi Golden ve diğer Premium üyeliklerde indirime gidildi. Ayrıca RR kiralama ücretlerinde de indirim mevcut. Adprize çekilişleri ise 4'e yükseltilmiş durumda. 

1 yorum:

  1. kompresor servisi, compressor service, kompresör Tamiri, kompresor bakımı, Hava kompresörleri servisi, kompresör yedek parça, Kompresör Şalteri, kompresör saati, http://www.mikrodew.com , piston, biyel kolu, segman, kompresör yağı, ikinci el kompresör, 2 el kompresör, medikal kompresör, servisleri, bayi, blok, vida biloğu, kompresör kafası, kafa satanlar, kompresör kafası, 3 kafa 500 litre, 300 litre kafa, 12 bar, 16 bar, http://www.kompresortamir.com , 40 bar, booster kompresör
    kompresör tamiri ,

    YanıtlaSil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!