4 Eylül 2014 Perşembe

Güncel Gelişmeler [12 Ağustos - 05 Eylül]


     Kötü haber vermeyi elbette sevmiyoruz fakat korkulan oldu ve  PTC dünyasının 2 yıldır liderliğini yapan ProBux sitesinin çöküşü büyük ölçüde kesinleşti. ProBux admini mevcut sorunların 28 Ağustos tarihinde çözüme kavuşacağını söylemesine rağmen ortada halen bir hareketlilik yok. PayPal ve Payza dahil hiç bir ödeme kanalından ödeme yapılmıyor. RR tıkları eskiye oranla azaldı. Admin forumla ilgilenmiyor... Bu durumda da bize ısrarla sorulan ProBux Scam mı oldu ? sorusuna üzülerek EVET diyoruz. :(

     FuseBux ve ZapBux siteleri ise ProBux ile benzer sorunlar yaşamakta... Bu üç sağlam siteye de veda etme vaktimiz geldi büyük ihtimalle.

Yeni Açılan Siteler



Scam Listesine Düşen Siteler

ProBux.Com
GlobalBux.Net
WeClikz.Com
RegalClix.Com
ZedNex.Com


Sitelerden Gelişmeler
  • Makalenin önsözünde de bahsettiğimiz üzere ProBux içinde bulunduğu mâli problemleri aşamadı ve SCAM listesine girdi. Öyle ki kullanıcıların oylamaları ile oluşan EMS listesi bile ProBux, FuseBux ve ZapBux'u kara listeye aldı ve PTC oylamasından kaldırdı. Hal böyle olunca bizede bu sitelere Scam demek düşüyor.
  • Yeni açılan ve bloğumuzda da tanıtımını gerçekleştirdiğimiz GrandBux sitesi ödeme alt limitinin olmaması sebebiyle önermiştik fakat bu uygulamaları kısa süreli bir promosyonmuş sanırım şu anda ödeme limitini 5$'a çektiler. İlk ödeme 5$ ikinci 10$ üçüncü 25$ , dördüncü derken 50$'a kadar dayanıyor bu limit. Bu kadar yüksek tutmaları standart üyeler için kesinlikle kabul edilemez. O yüzden artık GrandBux sitesini standart üyelere tavsiye etmiyoruz. Scam olmasa bile boşuna uğraşmayın.
  • 2009 yılından bu yana aktif olan fakat standart üyelere kazancı az diye tanıtmadığım bir site var ismi CashNHits.Com geçenlerde tekrar göz atma fırsatı buldum. Kazanç yöntemlerini çok geliştirmişler. AutoSurf ve çeşit çeşit Offers görevleri eklemişler. Ödeme talep ettikten 3 gün sonra ödemeyi gerçekleştirdi. Legit sitelerden biri kendisi. Bu sitenin detaylı tanıtımını yakında bloğumuzda bulabilirsiniz.
  • Ayuwage sitesi sebepsiz bir banlama gerçekleştirmişti, bende farklı bir mail adresi ile üye olup devam etmiştim. Ödeme talebinde bulundum ve bu kez ödeme alabildim. Yani Ayuwage halen ayakta ve düzenli ödeme yapıyor. Tavsiye ediyorum.
      CashNHits ve Ayuwage sitelerinden aldığım ödemelerin kanıtlarını aşağıda görebilirsiniz. Umarım kaybımız olan PTC siteleri yerine daha sağlam ve güzel kazandıran siteler açılır. Sonraki makalemizde görüşmek üzere. Bol tıklı günler...
Son Ödeme Kanıtlarım

CashNHits 3.04 $



Ayuwage 19.99 $

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!