22 Nisan 2014 Salı

[Sponsor İçerik] Lacivert Süet Deri Kemer | #derizaileblogla


     Merhaba değerli harclikyap takipçileri. Bloğumuzun uzun ömürlü ve daima gelişen bir çizgide ilerleyebilmesi için ara sıra çeşitli sponsor makaleler yayınlama kararı aldım. İlk olarak Deriza firmasının bloglar için düzenlemiş olduğu organizasyon olan  #derizaileblogla konulu içerik tanıtımı yapacağım. Bize destek olmak adına lütfen bu sponsor makalelerimize ilgi gösterin ve okumayı ihmal etmeyin.

     Tanıtımında bulunacağım ürün şık bir erkek kemer. Öncelikle kemer konusunda bir kaç ön söz söylemek istiyorum. Erkekler için şık bir deri kemer şıklığı tamamlayan en önemli aksesuardır. Yani birçok erkek kemeri sadece malum işlevi yüzünden değil, aynı zamanda bir tarz bir stil göstergesi olarak satın alıyor ve satın alırken seçici davranıyor.

Lacivert Süet Deri Kemer

     Deriza sitesinden tanıtmak için seçtiğim ürün bir erkek kemeri. Lacivert rengi ve kadifemsi görüntüsü ile özellikle kot pantolon ile kullanıldığında oldukça şık duracağını düşünüyorum. Süet deri kemerimiz birinci sınıf kaliteli hakiki dana derisinden el işçiliği kullanılarak imal edilmiş. Genişliği 4 CM. ve 2 yıl garantili.

     Peşin fiyatına 6 taksit imkanı, Ücretsiz Kargo ile 24 saat içinde hızlı kargolama, Ücretsiz iade ve değişim imkanı, Kapıda ödeme imkanı gibi Deriza'nın bize sunduğu bir çok avantajdan yararlanarak bu kemeri satın alabilirsiniz. Doğrusu bu ürünü oldukça beğendim ve satın almayı planlıyorum. Sizde Deriza'nın sunduğu bu cazip fırsatları değerlendirerek ister kendinize ister sevdiklerinize güzel bir hediye olarak bu güzel ürünü satın alabilirsiniz.

Not: Yarışma hakkında detaylı bilgi almak ve yarışmaya katılmak için :http://deristyle.com/blog/deriza-sponsorlugunda-blogculara-ozel-odullu-yarisma-derizaileblogla/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!