25 Mart 2014 Salı

Güncel Gelişmeler [23 Şubat - 26 Mart 2014]


     Bu dönemki güncel gelişmeler arasında yaklaşık 1 yıldır güvenilir şekilde ilerleyen fakat son günlerde zor günler yaşayan NerdBux sitesi hakkında kötü haber var. NerdBux maalesef yeni sahibine satıldıktan sonra da toparlanamadı ve Scam listemize düştü. Tıklama yapıyorsanız bırakabilirsiniz. Bu ayki diğer gelişmeler makalemizin devamında...


Yeni Açılan Siteler







Scam Listesine Düşen Siteler

NerdBux.Com
BuxPHP.Com
ClixBB.Com


Sitelerden Gelişmeler
  • PTC Solution halen ödemeleri düzene sokamadı 30 iş günü dolmasına rağmen ödemeler sırada bekletiliyor fakat halen ödeme alanlar bulunduğu için scam oldu diyemiyoruz.
  • Ojooo'da tıpkı PTC Solution gibi ödemelerde epey gecikme yaşatmakta. Maalesef uzun ödeme süreleri can sıkmaya devam ediyor.
  • ProBux kısa süre önce sistem güncellemesine gitti. Bir takım ek güvenlik önlemlerinin yanısıra fonksiyonel bazı özelliklerde getirdi. Örneğin kira bitimine 10 günden az kalan RR'ler kırmızı font ile vurgulanmaya başlamış.
  • NeoBux kuruluşunun 6. yılını kutluyor. Golden üyelik ücretleri ve ref kiralama ücretlerinde her yıl olduğu gibi indirime gitmesi muhtemel. NeoBux 6. yılını vurgulamak için logosunda geçici olarak ufak bir değişikliğe gitmiş.

Son Ödeme Kanıtlarım


Noulinx 1,86 $






Beruby 29,02 TL




2 yorum:

  1. nolinx scam olmamışmıydı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kısa süre önce scam oldu. Bu gördüğünüz ödeme kanıtı 2 ay öncesine ait.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!