29 Ağustos 2013 Perşembe

My Survey [Anket Sitesi]


     Türkçe anket gönderen siteler arasında var olan MySurvey düzenli ödeme yapması ve kolay doldurulabilir anketleri ile dikkat çekiyor.. Ödeme limiti 5€ olduğu için kısa zamanda ödeme talep edebiliyorsunuz. 550 puan biriktirince 5€ ödeme alabiliyorsunuz. Anketler uzunluğuna göre 15 ila 150 puan verebiliyor, yani 3-4 anket doldurunca bile 550 puana ulaşabilirsiniz fakat çok sık anket yollamıyorlar ayda bir kaç defa. Mysurvey'e üye olmak için tıklayın...





     Üye olduktan sonra üstteki sekmelere göz atarsak ;


  • Anketlerim : Anketlerin bulunduğu sayfa
  • Ödüllerim : Puan ve Ödül sayfası
  • Arkadaşlarım : Arkadaşlarınızı e-mail yoluyla davet edebilir ve üye olan her arkadaşınızdan 100 puan kazanabilirsiniz.
  • Profilim : Üyelik bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz.
550 Puana ulaşınca ödül sayfasında PayPal, Facebook Kredisi vs.. şeklinde harcayabiliyorsunuz, PayPal'a talep ettiğiniz para yaklaşık 1 hafta 10 gün içinde hiçbir kesinti olmadan ödenmekte.

     Daha önceki makalelerimizde de belirttiğimiz  bir ayrıntıyı hatırlatmak isterim. Anketleri mümkün olduğunca doğru bilgilerle ve dikkatli okuyarak doldurun ki herhangi bir tutarsızlık olmasın, anketler incelenip onaylandığı için aşırı tutarsızlık tespit edilirse üyeliğiniz dondurulabilir ya da olması gerekenden daha az anket gönderilme durumu ortaya çıkabilir.

     MySurvey sitesinden aldığımız ödeme kanıtını aşağıda görebilirsiniz. Hepinize bol kazançlı günler...


3 yorum:

  1. Tc kimlik numarası ıstemesı benı baya işgillendirdi :/

    YanıtlaSil
  2. Mükerrer kayıtı engellemek için istiyor olmalı. T.C. numarasını kapıya gelen kargo görevlisi bile istiyor. O kadar işkillenmeyin :) Ben kullanıyorum uzun süredir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç numara salladım para çekerken umarım sıkıntı olmaz :)

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!