11 Nisan 2013 Perşembe

Tüm CrowdFlower Siteleri


     Bazı tıkla kazan (PTC) veya üye ol kazan (PTSU, GPT) sitelerinde "Tasks" adı altında bir menüye rastlamışsınızdır. Hatta bunun NeoBux'taki ismi de "Mini Jobs". Bu kazanç yöntemi, eğer sıkılmadan yaparsanız size reklam tıklamaktan çok daha fazla kazanç getirebilir. CrowdFlower adlı şirketin yayınladığı ufak işleri yaparak 1-2 saat içinde 4-5$ kazanabilirsiniz. Bu makalemizde Tasks görevleri sunan tüm siteleri bir araya toplamaya çalışacağım. Makale'nin sonunda ise daha detaylı bilgiler bulabileceksiniz.







paid surveys
Gift Hunter Club

     Benim bildiğim tüm CrowdFlower Tasks siteleri bunlar, eğer gözden kaçırdıklarımız varsa bildiğiniz siteleri bize iletin ekleyelim. Görevlerin fiyatı siteden siteye değişiyor. Genelde en yüksek değeri NeoBux veriyor ayrıca NeoBux yaptığınız her 1$'lık görev için 12% yani 12 cent bonus veriyor.

CrowdFlower Tasks Nedir Nasıl Yapılır ?


     Öncelikle hiç İngilizce bilmiyorsanız bile tasksları yapamam diye endişe etmeyin, bazı görevler var ki İngilizce bilmeseniz dahi kolayca kavrayabileceğiniz şekilde veriliyor. Ama bazı görevlerde ileri ingilizce gerektirebiliyor. Hatta Almanca veya Çince görevler bile verildiği oluyor, Google Chrome veya Mozilla Firefox kullanıyorsanız Google Translate eklentisi ile bu sayfaları Türkçe'ye çevirip görevleri yapabilirsiniz. Çeviri çok başarılı olmuyor fakat görevi kavramanıza yeterli oluyor.

     Taks'ları yaparken belli bir yanlış yapma hakkınız var eğer doğruluk oranını düşürürseniz o görevi yapmaktan men ediliyorsunuz. O yüzden görevden atılsanız bile aynı göreve başka bir sitenin Tasks'ından devam ederek kazanç sağlamaya devam edebilirsiniz. Size tavsiyem görevi kavrayabilmek için önce düşük ücret ödeyen sitelerde başlayın, görevi kavradığınızda NeoBux gibi yüksek ücret ödeyenlere geçin ben öyle yapıyorum şahsen. Ama bazı görevlerin sayısı az yayınlanıyor ve 10-15 dakika içinde bile tükenebiliyor. Bu anlattığım taktik 5000 - 6000 adet yayınlanan görevler için geçerli. Sayısı az olanlar için yanlış yapıp görevden atılma korkusu olmadan elinizi çabuk tutup kazanabildiğiniz kadar kazanmalısınız.

     Yakın zamanda fikir edinmeniz açısından Tasks'ların nasıl yapıldığını anlatan bir video hazırlayıp bloğumuza ekleyeceğim. Bizi takip etmeye devam edin...

11 yorum:

  1. Task sitelerinde hep level gerektiren teklifler oluyor, hiçbirini yapamıyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız önceden bu uygulama yoktu sonradan eklendi bu level olayı.

      Bende Level 1'deyim ve ne yaptıysam level atlayamadım henüz. Bu konuda detaylı bir araştırma yapıp öğrendiklerimi yeni bir makale ile aktaracağım.

      CrowdFlower Dashbord ekranında Skill Test'ler görünüyorsa onları ingilizcesi iyi olan bir arkadaşınıza yaptırın böylece Level 1'e yükselirsiniz.

      Sil
  2. available jobs sıfır gözüküyor hep. Hiç teklif yapamıyorum bu yüzden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet en az Level 1 olabilmeniz lazım sağlam görevleri görebilmek için.

      Level olmayanlara 0.89 cent değerinde Article görevleri veriyor sadece.

      Sil
  3. 0.89 cent yazıyor değerinde ama 0.01 cent ekleniyor hesabıma taskı yapınca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam bir anormallik yok 1 cente yakın veriyor 0.89 cent diyor zaten 0.89 $ zannettiniz sanırım. İlk gördüğümde bende öyle sanmıştım o taskı :)

      Sil
  4. tamam dolar sanmışım ben teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Mesut kardeşim merhaba:
    Senden ilk önce istediğim: site bilgilerini güncel tut...Tahmin ederim zamanın yoktur, fakat inan en küçük takılma anında senin bu sitene baş vuruyorum..Çok güzel bilgiler anlaşılır biçimde yazıyorsun..teşekkür ederim..
    Sana bir sorum olacak?
    Neobux ta RR alma olayını ben maalesef çözemedim.Forumda bu konuda bilgi yok. Bana RR satın almak için ......tarih....... saat yazıyor. Zamanı gelince parasını alıyor 108 saat sonra diyor.Ben anlamadım bir de RR her seferinde 55 adet ile sınırlı neden ben çözemedim.Bana açıklarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Serhat bey, doğrudur bloğu pek güncel tutamıyorum şu aralar, müsait oldukça planladığım makaleleri hazırlamaya gayret edeceğim. Takipçim olduğunuz için teşekkürler.

      Sorunuza gelince; sanırım NeoBux'ta Golden üyesiniz. ve "Rental Queue" linkinden RR kiralamaya çalışmışsınız. Oradan kiralama yapmayın pahalıya gelir RR'ler.

      Önce Settings>Personel linkine girin (E-Mail bilgilerini falan ayarladığınız ayar ekranı).

      Orada "Rental Times" adı altında 1st Hour ve 2st Hour diye seçenekler göreceksiniz. Orada yazan saatleri RR kiralama saati olarak kendi müsait zamanınıza göre ayarlayın. Misal Türkiye saati ile saat 18:00'de PC başında olacaksanız 11:00 yapın çünkü NeoBux'un saati Türkiye saatinden 7 saat geride geliyor.

      Neyse ayarlayıp kaydedin.

      Artık ayarladığınız o saat başlarında RR kiralama ekranı açılacak ve normal fiyattan RR kiralayabileceksiniz. Ama unutmayın 20-30 saniye anca sürüyor RR ekranının açık kalması. Yani o saatte PC başında olmanız ve F5 tuşuna basarak Referals butonunun aktif olmasını yakalamanız lazım. (Referals butonu standart üyeyken RR kiraladığınız buton. Golden üyeyken o buton gri renk oluyor ve pasif olduğu için tıklanmıyor. Ayarladığınız saatte açılıyor sadece)

      Neyse eğer başaramazsanız resimli bir anlatım hazırlarım. Kolay gelsin...

      Sil
  6. Açıklamaların için teşekkür ederim..Ayarlarımı yaptım..Şimdi o saatlerde RR açılış ekranını bekleyeceğim..RR alımında limit var mı ? Haftada kaç kez ? ne kadar alabiliriz ? Kolay gelsin......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiralayabileceğiniz RR paketleri 3-5-10-20-50-100... şeklinde paketler halinde oluyor o an hangi paketler açıksa ve paranız yetiyorsa yeşil renk buton olarak görünüyor onu alabiliyorsunuz yalnız dediğim gibi 10-15 saniye süreniz var alabilmek için hemen kapanıyor RR alımı.

      RR kiraladıktan sonra 1 hafta beklemeniz gerekiyor yeniden kiralayabilmek için.

      Sil

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!