21 Mayıs 2017 Pazar

Whaff [Android & Ios] (Mobil Kazanç)

Whaff Logo

     Bloğu devretmeye karar verdikten sonra makale yazmayı bırakmıştım, zaten internet reklamcılığı ile kazanç yolları bir hayli azaldı. Fark ettim ki en popüler mobil kazanç uygulaması olan Whaff'ın incelemesini yapmamışım. Belki aranızda duymayan, denemeyen vardır diye kısaca tanıtmak istedim.

Whaff'ı Android işletim sistemli cihazlarınıza buradan, IOS tabanlı cihazlarınıza ise buradan kurabilirsiniz.


     Kurduktan ve ilk giriş yaptıktan sonra üstteki resimdeki gibi bir ekranla karşılacaksanız, burayı boş geçmeyin ve CW60641 kodunu yazın. Böylece hem siz hem davet sahibi bonus kazanır.

   

     Kazanç şekillerine gelince, en iyi kazandıran sekme Whaff Premium Picks sekmesi. Burada gösterilen uygulama veya oyunları yükleyip şartları sağlayarak kazanç elde ediyorsunuz. Üstteki resimde gördüğünüz Cute Pets adlı oyunu örnek vererek olursak, Önce YÜKLE butonuna basıp oyunu Google Play'den yükleyin ve oyuna giriş yapın, böylece yükleme bonusu olan 1 cent kazanacaksınız sonra 3 gün boyunca her gün oyunu 3 dakika oynayın (oynamanız şart değil oyunu çalıştırıp 3 dakika boyunca açık bıraksanız da oluyor) günlük bonuslar ile birlikte bu oyundan 5 cent kazanmış olacaksınız. Görev bitip oyun uygulamadan kaybolunca oyunu silebilirsiniz.

     5 cent olduğuna bakmayın bazı oyun ve uygulamalar 50 cent 1 civarı bile kazandırıyor ama her zaman gelmiyor  böyle uygulamalar.


     Diğer sekme olan WHAFF PICKS'de ise farklı şartlar var, daha önce kurmamış olmak, belli bir süre yüklemek vs.. buradan kazanmak biraz zor çoğu zaman krediyi işlemiyor o yüzden tavsiye etmiyorum.


     Referans sistemi de mevcut. Yani arkadaşlarınızı kendi kodunuz ile davet ederecek 30 cent kazanabilirsiniz.


     Ödül geçmişinden, hangi uygulamadan ne kadar kredi kazandığınızı takip edebilirsiniz, böylece kredinizin hesabınıza işlenip işlenmediğini de anlamış olursunuz.



     Gelelim biriktirdiğimiz kredilerle ödül almaya. Ödül portföyü oldukça geniş. PayPal opsiyonu da var fakat ülkemizde PayPal kapalı olduğu için PayPal ödülü talep etmeyin. Onun yerine Google Play, Steam hediye kartı alabilirsiniz, ya da Amazon hediye çeki alarak Amazon alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Ben bunları tercih ediyorum birkaç ödül seçeneği daha var.

     Kısaca Whaff mobil kazanç uygulamasını tanıtmaya çalıştım. Bir daha inceleme makalesi yazar mıyım Allah bilir. Çok iddialı sağlam bir kazanç sistemi ortaya çıkarsa tanıtabilirim. Bloğumuz halen devren satılıktır, ilgilenenler geliştirmek isteyenler olursa iletişime geçebilir. Hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!