17 Eylül 2013 Salı

ReffBux [PTC]


UYARI !!!

ReffBux ve Linx.me siteleri maalesef SCAM olmuştur ve makalede yazanlar artık geçersizdir...

     Bu yazımızda logo olarak NeoBux'a benzeyen fakat bambaşka özelliklere sahip bir PTC sitesi olan ReffBux sitesini tanıtacağız. ReffBux'a henüz üye değilseniz üye olmak için tıklayın... Sitenin ayrıcalıklarını ise makalemizin devamında okuyabilirsiniz.


     Üstteki resimde anlatıldığı gibi siteye üye olun, "Account Type" kısmında "Member" seçmelisiniz, aynı şekilde siteye giriş yaparken de member olarak giriş yapmalısınız. Diğer Advertiser seçeneği reklam verenler için olduğu için onu seçmiyoruz. Siteye üye oldunuz, email adresinize gelen aktivasyon mailindeki linke tıkladınız ve hesabınızı aktive ettiğinizi varsayarak makalemize devam ediyoruz.


     Sırasıyla sitenin kazanç şekillerini inceleyelim.


  • Display : Buradan reklam banneri oluşturup sitenizde, bloğunuzda yayınlayabilir ve tık başına kazanabilirsiniz. Tıpkı Google Adsense reklamları gibi.
  • Offers : Virool şirketinden video izleyerek, SuperRewards, Revsnapp!, Matomy, CPAlead gibi teklif şirketlerinin verdiği görevleri yaparak kazanç sağlayabileceğiniz alan.
  • Refflinx : Adf.ly sitesi gibi link kısaltarak kazanabilirsiniz. Link kısaltma hakkında kısaca bilgi verecek olursak örneğin bir forumda paylaşmak istediğiniz bir sayfa var bu sayfanın linkini link kısaltma işleminden geçirdikten sonra oluşturduğunuz linki paylaşırsınız. Linkinize tıklayan kullanıcılara 5-6 saniyelik geri sayım sayacı bulunan bir reklam sayfası açılır geri sayım bittikten sonra linkini kısalttığınız siteye ulaşabilirler. Yani reklam izletmiş olup bu işten kazanç sağlarsınız.
  • Roulette : Mantık olarak NeoBux'taki AdPrize'a benziyor size günlük 10 adet tıklama hakkı veriyor ve bu tıklamalardan $0.01, $0.02, $0.03 gibi ödüller kazanma şansınız oluyor. (kazanmasanızda bakiyenizden eksilme olmuyor) Genellikle günde 1-2 kez ödül çıkıyor bazı günler 3-4 kez bile çıktığı oluyor.
  • Grid : Bir çok PTC sitesinde gördüğümüz klasik Grid oyunu. Günde sadece 5 tık hakkımız var fakat ödül çıkma olasılığı oldukça yüksek, neredeyse her gün ödül yakalıyoruz Grid'den de. $0.01, $0.02, $0.03 gibi ödüller var.
  • Advertisements : Reklam izleme sayfamız fakat reklamları görmeden önce hangi tür reklamları izlemek istediğimizi seçmeliyiz. 3 farklı kategori seçme hakkımız var. Örneğin ben PTC, Online Survey ve Finance kategorilerini seçtim ve bu kategorilere uyan reklamları listeledi.





     Link Kısaltma, Grid ve Rulet sayfalarını üstteki resimlerde görebilirsiniz. PTC reklamlarının verdiği kazançla birlikte site bize 10 cent ile 15 cent arasına kadar kazandırabiliyor. O yüzden ReffBux standart üyelere bir çok PTC sitesinden daha çok kazandırıyor. Ayrıca "Settings" altındaki "Doubling" özelliğini etkinleştirirseniz siz ve refleriniz iki kat reklam izleyebiliyorsunuz. Bu da iki kat kazanç demek.

     ReffBux'un farklı ve güzel bir özelliği ise "Vacation" yani tatil imkanı sunması. Her 30 reklam izlediğimizde bize 1 günlük tatil hakkı sunuyor. Peki ne işe yarıyor bu tatil hakkı derseniz, bildiğiniz üzere PTC sitelerinde siz reklamlara tıklamazsınız ertesi gün reflerinizin kazancını alamazsınız. Yani kiraları toplayabilmek için sizde aktif olmalısınız. ReffBux'un bize sunduğu tatil günleri birikiyor birikiyor ve biz bunları ihtiyacımız olduğunda kullanabiliyoruz. Örneğin bayram tatili için bir haftalığına memlekete gideceksiniz ve gittiğiniz yerde internet erişimi yok, ReffBux hesabınızı tatile alıyorsunuz ve siz tatilde olmanıza rağmen ref kazançlarınız hesabınıza işlemeye devam ediyor. Bu gerçekten alkışlanası bir özellik. Yüzlerce PTC sitesi arasından bunu ilk akıl eden ReffBux olmuş. Umarım bu özellik diğer PTC sitelerine de yaygınlaşır.


     ReffBux'ta ref kiralama var fakat bu diğer PTC sitelerinde alıştığımızdan farklı. Refleri açık arttırma usulü kiralıyoruz. İlk anda pahalıya mal olacak gibi gelsede aslında bu iyi bir uygulama çünkü kiralayacağımız reflerin bot olma ihtimali yok. Yani gerçek insanlar, ve genelde günlük tüm reklamlara düzenli tıklıyorlar. Ref açık arttırmalarına üst menüdeki "Auctions" linkinden ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde sizde direkt reflerinizi açık artırma usulü kiraya verebilirsiniz.


     Üyelik çeşitlerini ve ayrıcalıklarını üstteki tablodan inceleyebilirsiniz. Ödeme konusuna gelince ReffBux Paypal, Payza, NETELLER, SOLIDTRUSTPAY, EgoPay, iDeal gibi bir çok ödeme kanalını destekliyor. Ödemeleri anlık değil fakat genellikle 1-2 saat gibi kısa bir sürede ödeme yapıyor. Benim PayPal'a talep ettiğim para 1 saat içinde gelmişti. Ödeme kanıtını aşağıda görebilirsiniz. Herkese bol kazançlı günler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!