14 Eylül 2016 Çarşamba

DUYURU !!! (Bloğumuz Devren Satılıktır)


     Merhaba değerli takipçiler. Yaklaşık 4 yıldır yayında olup tümüyle şahsıma ait olan kazanç bloğumuz harçlıkyap devren satılıktır. İlgilenenler iletişim alanından kontak kurabilirler.

     KPSS'den atandığım için artık ne kazanç yöntemlerine ne de siz takipçilerimize kazanç yöntemleri hakkında bilgiler verip, yardımcı olduğum çok sevdiğim bloğuma vakit ayıramayacağımı üzülerek belirtmek isterim.

Bloğumuzdaki makaleler tamamiyle özgündür herhangi bir alıntı içermez. Bu yüzden organik trafikle yani arama motorlarından gelen ziyaretçilerle ref sahibi olabilirsiniz. Ayrıca hitinizi iyi tutarsanız çeşitli firmalardan reklam alanlarına reklam yerleştirerek bir miktar gelir eldebilirsiniz.

Özgün makaleler hazırlamaya devam ederek bloğu güncel tuttuğunuz sürece PTC sitelerine reklam vermeye gerek kalmadan organik trafikle daima ref elde edersiniz:..

Ayrıca 100 küsür takipçisi olan bloğa ait facebook sayfası ve bloğun tüm photoshop şablonları da size devredilecektir.

Bu kararı almak oldukça zor oldu fakat blogla ilgilenemeyip güncel tutmadıkça bir nevi ölüp gidecekti. En iyisi bu işlerle ilgilenen birinin elinde yayın hayatına devam etmesi olacaktır.


1 yorum:

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!