23 Ekim 2015 Cuma

PointsPanel ile 10 Günde 40 TL Kazanın [Anket Tarzı]

 PointsPanel

     Merhaba değerli takipçiler uzun zaman sonra bir inceleme makalesi ile karşınızdayız. Yeni keşfettiğim fakat ödeme almadan tanıtımını yapmak istemediğim bir sistemi tanıtmak istiyorum. Ödemeyi aldım, makalenin en altında görebilirsiniz.

     Bu kazançtan yararlanmak için Android telefon veya Android tablete ihtiyacınız var.

     Sistem kısaca şu şekilde; (Ayrıntılar makalenin içinde)

     Öncelikle bilgisayarınızdan buradaki siteye girerek üye olun. (Karşınıza İngilizce site gelebilir fakat program Türkçe ve sorular Türkçe gelecek merak etmeyin)

     Üye olduktan sonra sizden Android cihazınıza PointsPanel uygulamasını yüklemenizi isteyecek. Programı cihazınıza yükleyin.

10 Ekim 2015 Cumartesi

Trafficmonsoon [PTC] (Videolu İnceleme)


DİKKAT !!!
Trafficmonsoon sitesi Amerikan Finans denetleme kurulu ile mahkemelik olduğu için sitesi kapanmıştır. Makalede yazılanlar artık geçersizdir.


Videolu incelememiz makalenin içinde...

     Trafficmonsoon sitesine üye değilseniz olmak için tıklayın..! (Gmail Kullanarak Üye Olmalısınız)

     Hiç yatırım yapmadan RR kiralayıp kar mı zarar mı ettirecek diye düşündürmeden çok iyi kazandıran bir site ile karşınızdayız. Bu sitede Golden üyelik, Ultimate üyelik vs.. gibi üyelik yükseltme şartı yok. Kazanmak için yatırım yapma şartı yok.

     Site hibrit bir site hem PTC yani reklam tıklama özelliği hem de paket satın alarak kazanç paylaşımı özelliği var. Kazanç paylaşımı özelliği kısaca şu şekilde 50$ değerinde olan paketlerden alınca döngünün sonunda 55$ olarak geri dönüyor yani 5$ (10%) kazandırıyor. Neyse bu özelliğine daha sonra değinebiliriz bizi ilgilendiren tarafı şimdilik PTC yani reklam izleme yönü.

     Makalemizde Trafficmonsoon sitesine kısaca TMS diyeceğiz.
Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!