19 Aralık 2013 Perşembe

PayPal'dan Banka Hesabına 730 TL [Ödeme Kanıtı]


     PTC işinden para mı birikir diyerek daha başladığı gün pes eden takipçilerimiz bir hayli fazla. O yüzden PayPal'da biriken yaklaşık 6-7 aylık kazancım olan 730 TL'yi banka hesabıma transfer edip kanıt olarak göstermek istedim. (Üstteki resme tıklayıp inceleyebilirsiniz.)

   Para PayPal'dan banka hesabıma 48 saat gibi kısa bir süre içinde geçti. Ayda ortalama 100-150 TL bir çoğumuz için çok fazla şey ifade etmeyebilir fakat unutmayın ki en azından internet + telefon faturanızı bedavaya getirmiş oluyorsunuz bu kazanç ile.

16 Aralık 2013 Pazartesi

En Yeni 10 PTC Sitesi [Newest 10 PTC List]


     Bildiğiniz üzere yeni bir PTC sitesinin açılmadığı hafta hemen hemen yok. Her gün yenisi açılan PTC sitelerini kolayca takip edebilmeniz için güncel tutmaya çalışacağım bir liste hazırladım. Yalnız unutmayın ki bu sitelerin güvenilirliği denenmemiştir, bir çoğunun kısa süre sonra scam olma ihtimali yüksektir. Zaten kendini kanıtlamış sitelerin incelemelerini bloğumuzda bulabilirsiniz. En sağlam kazandıran sitelere göz atmak için En İyi 10 PTC adlı başlığımızı incelebilirsiniz.

7 Aralık 2013 Cumartesi

En İyi 10 PTC Sitesi [TOP 10 PTC List]


     En iyi PTC siteleri hangisi diye aldığım yoğun sorular nedeniyle böyle bir liste yapmayı uygun buldum. Listedeki sıralama en güvenilir ve en kazançlı bulduğum siteler arasından şekillenmiştir. Liste ve sıralama güncel tutulacaktır.

Güncel Gelişmeler [8-15 Aralık 2013]


     Herkese merhaba. Bundan böyle kazanç sitelerindeki olumlu ya da olumsuz gelişmeleri  "Güncel Gelişmeler" başlığı altında toplayıp sizi haberdar edeceğim. Yeni açılan siteler, scam listesine düşen siteler, PTC ve diğer kazanç sistemleri ile alakalı her türlü gelişmeyi bu başlıklar altından takip edebilirsiniz. İlk haftanın gelişmelerine hep birlikte göz atalım.

1 Aralık 2013 Pazar

Linxbux [PTC]


LinxBux sitesi maalesef SCAM olmuştur ve makalede yazanlar artık geçersizdir...

     Bugün açılan yeni PTC sitesi Linxbux sade ve göze hoş gelen bir tasarıma ve güzel düşünülmüş bir logoya sahip. Upgrade tablosunu incelediğimde dikkatimi çeken nokta standart üyelere 2000 rented ref kiralama imkanı sunması oldu. Çoğu siteler premium üyelikte bile 2000 ref kiralama imkanı sunmuyor.
Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!