29 Ekim 2013 Salı

PTSU Teklifleri Nasıl Yapılır ? [Görsel Anlatım]


     Rehber videolarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. PTSU (Kayıt ol Kazan) tekliflerinin nasıl yapıldığını videolu ve resimli olarak anlattığımız makalemizde TheBux sitesinden yararlandık. Mantık aynı olduğu için bu makalede anlatılanlar diğer PTSU siteleri içinde geçerli.

27 Ekim 2013 Pazar

Ref Nasıl Kiralanır ? [Görsel Anlatım]


     Gelen yoğun sorular üzerine PTC sitelerinde ref nasıl kiralanır bunun videolu ve resimli anlatımını yapmaya karar verdim. Aslında bazı siteler özel script kullandığı için menüler farklılık gösterebilir fakat mantık aynıdır. Örnek olması açısından "TheBux" sitesinden yararlandım. "TheBux" incelemesi yaptığımız konuya buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi gelelim ref nasıl kiralanır videolu anlatımımıza.

23 Ekim 2013 Çarşamba

Scam Uyarısı [PTCBank.Net]


     Her fırsatta dediğim gibi günde 2-3 dolar kazandırdığını iddia eden sitelere itibar etmeyin, tıklayıp vaktinizi boşa harcamayın. PTCBank.Net adlı sitede bunlardan bir tanesi.

     Toplam 20 tane reklam ile günde 3 dolara yakın kazandıran ve 100 dolara ulaşınca ödeme talep edebileceğimizi belirten bu site ödeme talep ettikten sonra sizi BANlıyor. PTC işine yeni başlamış 3-5 kullanıcıdan bu siteyi duyunca sizde aynı tuzağa düşmeyin diye uyarmak istedim. Site kesinlikle ödeme yapmıyor.

     Bu sitenin scam olup olmadığını anlamak için "PTCBank scam mı" diye basit bir Google araması ile ya da ingilizceniz varsa "PTCBank scam or legit" yazarak anlamanız mümkün. Bloğumuzu takip edenler için bu tip scam uyarılarını yapmaya devam edeceğim.



NouLinx [PTC]


noulinx sitesi maalesef SCAM olmuştur ve makalede yazanlar artık geçersizdir...

     Evet yeni bir site daha. Hem script (arayüz) hem de işleyiş olarak NeoBux'a benzetilmeye çalışılmış PTC sitesi olan noulinx sitesine bir göz atalım. Şu ana kadar ödemeleri sorunsuz yaptığını gözlemledim. Zaten ödeme aldığımda bloğumuzda da paylaşmış olacağım. İşleyişi kolay ve sade. Günlük 4 adet 0.01$ fixed reklamı var. Tıpkı Probux gibi kısa sürede ref sayınızı yükseltebilirsiniz üye olmak için tıklayın...

13 Ekim 2013 Pazar

NaidBux [PTC]


NaidBux sitesi maalesef SCAM olmuştur ve makalede yazanlar artık geçersizdir...

     Son birkaç gündür PTC sitelerinde bolca reklamı dönen yeni bir PTC sitesi, naidbux'u kısaca tanıtmak istiyorum. Her ne kadar iddialı bir giriş yapmış olsada henüz uzun ömürlü olup olmayacağı konusunda emin değilim o yüzden şimdilik bir ön inceleme yazısı yapmış olalım. Ödeme kanıtı aldığımda konuya ekleyeceğim.

naidbux'a üye olmak için TIKLAYIN !

Clicksia ve Incentria [PTC - PTSU]


ÖNEMLİ !!!
Clicksia ve Incentria siteleri yaptıkları bir duyuru sonunda kapanmıştır. Bu makalede yazanlar artık geçersizdir.


     Bu yazımızda uzun süredir faaliyet gösteren incentria ve ikiz kardeşi clicksia isimli siteleri kısaca tanıtmak istiyorum. Siteler tasarım olarak birebir aynı diyebiliriz o yüzden makalemizde yazanlar her ikisi içinde geçerli.

incentria sitesine üye olmak için TIKLAYIN !
clicksia sitesine üye olmak için TIKLAYIN !

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!